Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Toţi îi credeau un cuplu fericit, dar şi-au spus "ADIO"! Un artist celebru a anunţat la TV că s-a despărţit de iubită

Publicat:

Un artist celebru a pus punc relatiei cu iubita! Toti îi admirau si spuneau ca formeaza un cuplu frumos, dar ei au decis sa-si spuna "Adio".

Muneer a acordat un interviu prin Skype emisiunii "" în cadrul caruia a vorbit despre viata lui în si despre planurile de viitor. În cadrul interventiei, artistul a dezvaluit ca este un barbat singur, caci s-a despartit de iubita lui, Roxana.

"Roxana nu e cu mine. Nu mai suntem împreuna. Nu a mai mers, dar suntem prieteni. Ne-am despartit în urma cu un an.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Divorțul anului in showbiz! Cuplul celebru se desparte dupa 20 de ani

23:35, 05.04.2024 - Un cuplu celebru din lumea showbizului internațional s-a desparțit dupa ce au fost impreuna mai bine de 20 de ani, dintre care 14 au fost de casnicie. Despre cine este vorba, aflați in randurile urmatoare. Sacha Baron și Isla Fisher s-au desparțit Actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher și-au anunțat…

Star Matinal. Ce așteptari are Catalin Cazacu de la viitoarea iubita. Co-prezentatorul de la Xtra Night Show este pregatit sa faca pasul cel mare: „E foarte greu” / VIDEO

17:20, 13.03.2024 - Chiar daca sta bine la capitolul viața profesionala, nu putem spune același lucru și despre viața lui privata. Catalin Cazacu este singur in acest moment al vieții sale, insa nu spune nu unei noi relații. Iata dezvaluirile facute de co-prezentatorul de la Xtra Night Show!

Star Matinal. Cucu de la Noaptea Tarziu și iubita sa, Rebeca, planuri mari de viitor. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni: ”Vorbim sa cumparam...” / VIDEO

13:10, 28.02.2024 - Cucu de la Noaptea Tarziu are parte de o relație plina de iubire alaturi Rebeca, tanara care i-a pus inima pe jar. Cei doi au planuri mari impreuna și urmeaza sa lanseze un brand. PE langa relația de cuplu, vor deveni și parteneri in afaceri, astfel ca responsabilitatea va crește radical.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!

Erika Isac și Adi Istrate s-au desparțit! Artistul a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu: ”Nu imi vine sa cred ce a putut sa...”

15:06, 17.02.2024 - Erika Isac și Adi Istrate au pus punct relației lor. Dupa ce s-a speculat ca nu ar mai forma un cuplu, artistul de la fosta trupa ”Maxim” a confirmat desparțirea. Iata care au fost motivele care au dus la aceasta decizie!

Star Matinal. Dinu Maxer, declarație de dragoste pentru iubita lui, de Valentine’s Day! Artistul a emoționat-o pe Magdalena: „Vom ramane amandoi” / VIDEO

12:01, 14.02.2024 - Dinu Maxer i-a facut o declarație de dragoste iubitei lui, de Valentine’s Day! Artistul a reușit sa o emoționeze pe Magdalena Chihaia! Ce i-a transmis cantarețul partenerei sale, in direct la Star Matinal.


Ce parere ai despre aceasta stire?