Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Secretul siluetei Andreei Berecleanu! Prezentatoarea TV: "Nu e greu deloc să te menţii"

Publicat:

Nu-si face planuri si se bucura de fiecare moment în parte, de copii, de sot, de parinti, de familie si prieteni, de viata. De ziua ei, a acordat un interviu pentru , în care a vorbit despre emotii, despre dragoste, despre trecut, prezent si viitor.

primeste întotdeauna laude pentru felul în care arata. În vârsta de 42 de ani, prezentatoarea TV are un corp de invidiat, iar astazi a dezvaluit si secretul.

"Nu este greu deloc sa te mentii daca manânci disciplinat. Seara manânc…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se menține Amna slaba? Am aflat secretul siluetei sale: ”E ca și cum ai face multe ore sport” VIDEO EXCLUSIV

18:05, 30.03.2024 - Cristina Andreea Mușat este cunoscuta de fanii muzicii de la noi sub numele de Amna. Ea este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine și una dintre cele mai bune voci de la noi din țara. Artista gasește in permanența noi modalitați de a se reinventa și reușește sa iși uimeasca mereu publicul.…

Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveala prezentatoarea TV

18:15, 26.03.2024 - Gabriela Cristea a scos la iveala secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine il știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fara ezitare in fața publicului.

Secretul siluetei Cameliei Șucu. Ce face pentru a se menține in forma la 58 de ani: „Pentru mine funcționeaza foarte bine”

12:40, 22.03.2024 - La cei 58 de ani ai sai, Camelia Șucu are un corp de invidiat. Fosta soție a actionarului majoritar al FC Rapid Bucuresti, Dan Sucu, a marturisit ca nu a renunțat la dulciuri pentru a avea o silueta de vis.

Ce face Gabriela Cristea cu placinta de iaurt dupa ce o pregatește. Secretul pe care il vei folosi și tu

15:56, 08.03.2024 - Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din țara. Deși are un program destul de incarcat, vedeta iși gatește timp sa gateasca pentru familia ei. Recent, pe contul sau de Facebook, aceasta le-a dezvaluit fanilor cum prepara placinta de iaurt. Prezentatoarea de la Antena Stars…

Geanina Ilieș, surpriza pentru mama ei! Cum arata femeia care i-a dat viața celebrei prezentatoare de la Antena Stars / VIDEO

08:30, 08.03.2024 - Astazi, pe data de 8 martie 2024, vedetele sunt și ele copii și iși serbeaza mamele. Prezentatoarea știrilor de la Antena Stars, Geanina Ilieș, a ales sa-i faca o surpriza emoționanta mamei sale, astfel ca i-a oferit o transformare. Iata cum arata femeia care i-a dat viața vedetei, dar și ce declarații…

Cum arata Geanina Ilieș in copilarie. Cat de mult s-a schimbat de atunci prezentatoarea de la Antena Stars / FOTO

12:20, 03.03.2024 - Se numara printre cele mai frumoase prezentatoare TV de la noi din țara, insa puțini știu cum arata in copilarie. Geanina Ilieș a revenit la pupitrul sterililor și aduce in fiecare zi cele mai noi informații, incepand cu ora 13:55, la Antena Stars. Iata cum arata Geanina Ilieș pe vremea cand era la…

Cum a reușit Gabriela Cristea sa renunțe la fumat. Prezentatoarea TV și-a impartașit secretul: ”Aproape un pachet pe zi”

13:55, 20.02.2024 - Gabriela Cristea a vorbit despre una dintre cele mai mari vicii ale sale, pe care a reușit sa il invinga. Prezentatoarea TV a renunțat la fumat in urma cu 15 ani, iar de atunci nu s-a mai atins de țigari. Iata cum a reușit și ce sfat le-a dat fanilor.

Cum arata fiul Geaninei Ilieș. Patrick are 17 ani, iar prezentatoarea TV susține ca a „crescut impreuna cu el”

14:10, 08.02.2024 - Geanina Ilieș, noua prezentatoare de la Antena Stars, a povestit despre viața de mama și despre schimbarile care au aparut odata cu trecerea timpului. Iata ce declarații a facut frumoasa moderatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?