Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul din liderii opoziţiei din Bangladesh a fost condamnat la închisoare pe viață iar doi foști miniștri au fost condamnați la moarte

Publicat:

Unul din liderii opozitiei din Bangladesh, aflat in exil, a fost condamnat miercuri la inchisoare pe viata, iar alte 19 persoane, printre care doi fosti ministri, au primit pedeapsa capitala pentru rolul lor intr-un atac cu grenade in 2004 la un miting organizat de actuala sefa a guvernului, transmite AFP preluata de Agerpres. 
, fiul sefei de atunci a guvernului, , a figurat printre cei 49 de inculpati acuzati de tentativa de asasinat de cea care era la acel moment lidera opozitiei, , acum la putere din 2008.

La 21 august 2004, Sheikh…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Patru condamnari la moarte si doua la inchisoare pe viata, in Tunisia, pentru asasinarea unui politician in 2013

09:21, 27.03.2024 - O instanta din Tunisia a pronuntat miercuri patru condamnari la moarte si doua la inchisoare pe viata pentru uciderea liderului politic Chokri Belaid in urma cu 11 ani, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.

Reacții politice dupa decizia privind procesul Roșia Montana: Continua contrele intre foști și actuali prim-miniștri

10:40, 09.03.2024 - Liderii politici s-au intrecut in exprimarea opiniei lor dupa ce Romania a caștigat procesul privind Roșia Montana, nuanțele declarațiilor fiind legate de statutul lor, adica parte a Puterii sau a Opoziției.

Peste 150 de ruși au fost condamnați la inchisoare pentru ca i-au adus un omagiu lui Navalnii

07:20, 19.02.2024 - Justitia rusa a condamnat la inchisoare in acest week-end cel putin 150 de persoane arestate in timpul acțiunilor de omagiere a memoriei opozantului Aleksei Navalnii, pe motiv ca au incalcat legislatia stricta ce se aplica demonstratiilor.

Alexei Navalnii a murit in inchisoare. Motivul pentru care opozantul lui Vladimir Putin și-ar fi pierdut viața

13:45, 16.02.2024 - Unul din dușmanii liderului de la Kremlin, Alexei Navalnii a murit in inchisoare, scriu agențiile de presa. Conform informațiilor, s-ar fi aflat și motivul pentru care opozantul lui Vladimir Putin și-ar fi pierdut viața. Disidentul Alexei Navalnii a murit in inchisoare The post Alexei Navalnii a murit…

Qatarul a eliberat opt fosti militari indieni condamnati la moarte

10:00, 12.02.2024 - Qatarul a eliberat opt fosti militari indieni condamnati la moarte pentru spionaj in favoarea Israelului, a comunicat luni Ministerul de Externe de la New Delhi, citat de AFP, potrivit Agerpres. India nu a dat niciodata detalii despre cetatenii respectivi sau despre presupusele lor infractiuni, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?