Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr de 19 ani a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un pârâu, în Caraș-Severin

Publicat:

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina intr-un parau, in afara localitatii Borlova, el ramanand blocat in autovehicul, sub apa, a informat, marti, Inspectoratul de (IPJ) Caras-Severin.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarsit tragic pentru un tanar roman, in Italia. Ștefan a murit in noaptea de Inviere. Avea 20 de ani / FOTO

14:36, 06.05.2024 - Un roman in varsta de 20 de ani a avut parte de un sfarsit tragic, in Italia. Stefan Velea a murit in noaptea de Inviere, intr-un tragic accident de circulație. Mașina in care se afla a rupt balustrada unui pod și s-a prabușit in gol aproximativ zece metri, intr-o prapastie. 

Un tanar a murit dupa ce un șofer baut a intrat cu mașina intr-un parapete

19:45, 03.05.2024 - Un tanar a murit, iar alte trei persoane au fost ranite, dupa ce un șofer baut a intrat, vineri dupa-amiaza, cu mașina intr-un parapete pe raza localitații Baița, județul Hunedoara, potrivit mediafax.

Neamt: Doi tineri au fost raniti dupa ce s-au rasturnat cu masina in localitatea Bistricioara

08:30, 28.04.2024 - Doi tineri au fost raniti dupa ce in noaptea de sambata spre duminica s-au rasturnat cu masina in localitatea Bistricioara, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma cercetarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un tanar in varsta de 18 ani conducea un…

Știri Constanta azi: Accident mortal in Sinoe! Un tanar de doar 21 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina

08:05, 28.04.2024 - O tragedie a avut loc in aceasta dimineata, 28 aprilie 2024 in Sinoe, judetul Constanta. Din primele informatii, o masina decapotabila s a rasturnat si un tanar de doar 21 de ani si a pierdut viata in urma impactului. La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale precum si echipaje ale Politiei…

O fetita de 4 ani lasata nesupravegheata, lovita grav de o masina la Orastie. A murit la spital

12:05, 27.04.2024 - O fetita de 4 ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu tractorul și a fost prins sub utilaj, in Gorj

19:25, 02.04.2024 - Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu tractorul și a fost prins sub utilaj, in GorjUn tanar de 21 de ani a murit, marți dupa-amiaza, dupa ce s-a rasturnat cu tractorul pe care il conducea și a fost prins sub utilaj, intr-o padure din județul Gorj, scrie Mediafax.Potrivit ISU…

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?