Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Drochia, găsit strangulat într-o fâșie forestieră

Publicat:

Un barbat in varsta de 47 de ani a fost gasit strangulat intr-o fașie forestiera din extravilanul satului Țarigrad, raionul Drochia. Preliminar ar fi vorba despre suicid. Corpul neinsuflețit al barbatului a fost gasit in seara zilei de miercuri, relateaza Nordnews . „In urma examinarii cadavrului careva semne vizibile de violența pe suprafața corpului nu s-au depistat”, se arata intr-un comunicat emis de IP Drochia. Ulterior, cadavrul a  fost expediat spre expertiza medico-legala pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Poliția investigheaza toate circumstanțele in care a avut loc tragedia.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Peste 200 de mii de lei au furat hoții din casa preotului din Pelinia, in noaptea de Paște: Ce spune Poliția

15:45, 06.05.2024 - Poliția vine cu detalii despe furtul din casa preotului Adrian Ciobanu al bisericii din satul Pelinia, care a avut loc in noaptea Invierii Domnului. „Prejudiciul cauzat victimei este estimat la suma considerabila de 200.813 lei”, a declarat, pentru UNIMEDIA, ofițera de presa a IP Drochia, Svetlana Talpa.

Tragedie la Balți: O fetița de 12 ani, gasita strangulata intr-o fașie forestiera

17:10, 15.04.2024 - O fetița de 12 ani a fost gasita strangulata intr-o fașie forestiera din proximitatea municipiului Balți. Cazul a avut loc pe data de 13 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca toate circumstanțele acestei tragedii.

O femeie a primit arsuri dupa ce a incercat sa aprinda focul in soba cu motorina

10:15, 26.03.2024 - O femeie in virsta de 85 de ani a suferit arsuri pe suprafața corpului, dupa ce a incercat sa aprinda focul in soba cu motorina. Cazul a avut loc in dupa amiaza zilei de 25 martie 2024 intr-o gospodarie din localitatea Țarigrad, raionul Drochia. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:20.…

A incercat sa aprinda focul in soba cu motorina: O femeie, transportata la spital cu arsuri

09:50, 26.03.2024 - O femeie in varsta de 85 de ani a suferit arsuri pe suprafața corpului, dupa ce a incercat sa aprinda focul in soba cu motorina. Cazul a avut loc in dupa amiaza zilei de 25 martie 2024 intr-o gospodarie din localitatea Țarigrad, raionul Drochia.

Un barbat, gasit strangulat in curtea casei, la Singera: Poliția a inițiat o ancheta

16:06, 20.03.2024 - Un barbat de 64 de ani din Singera a fost gasit strangulat in curtea casei in care locuia. Cazul a avut loc pe data de 19 martie. Potrivit informațiilor oferite de medicii legiști in urma examinarii cadavrului, semne de moarte violenta nu au fost depistate.

O manevra periculoasa a bagat 7 oameni in spital: Doua microbuze s-au tamponat violent la Calarași, dupa ce unul a intrat intr-o depașire

12:20, 18.03.2024 - Poliția informeaza despre un grav accident care s-a produs pe traseul R21 din raionul Calarași. Preliminar s-a stabilit ca un șofer aflat la volanul unui Ford Transit, fara a se asigura a ieșit la depașire lovindu-se violent de un Volkswagen T5. In urma accidentului 7 persoane au fost spitalizate.

Accident la Balți: O șoferița a ajuns cu mașina in parapet, dupa ce s-a lovit cu un troleibuz caruia nu i-a acordat prioritate

12:35, 27.02.2024 - Poliția a confirmat un accident produs pe o strada din Balți cu implicare a doua unitați de transport. Preliminar s-a constatat ca șoferița mașinii „Volkswagen Passat” nu a acordat prioritate unui troleibuz care venea din sens opus in timp ce aceasta efectua manevra de intoarcere.

Un barbat a ștrangulat stapanul unui caine labradoodle, pe care l-a furat

06:55, 21.02.2024 - Un barbat din Marea Britanie l-a ștrangulat pe stapanul unui caine labradoodle, pe care apoi l-a furat. Ian Connell, de 39 de ani, este judecat sub acuzația de ucidere a lui Donald Patience, gasit mort sub o plapuma in locuința sa din Greater Manchester. Poliția a fost chemata la casa lui Patience de…


Ce parere ai despre aceasta stire?