Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un băiețel de nouă ani a murit subit în somn. Sora sa a fost cea care l-a găsit fără viață: ”Era sănătos și activ”

Publicat:

Un baiețel de noua ani și-a ingenucheat familia de durere, asta dupa ce copilul a fost gasit fara viața in timp ce dormea. Sora sa a fost cea care l-a descoperit, dupa ce parinții și-au dat seama ca a dormit pana tarziu. De fapt micuțul murise subit in somn. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

Panica intr-un zbor Ryanair: Un tanar a murit subit, in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune

18:40, 18.04.2024 - Un viitor tata, in varsta de 33 de ani, a murit intr-un zbor Ryanair deasupra Italiei, dupa ce a suferit un atac de cord in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune, in partea din spate a avionului.

Drama tanarului asistent medical mort subit, la doar 30 de ani, dupa ce medicii i-au spus ca e sanatos. Ce afecțiune i-a secerat viața

09:05, 03.04.2024 - Asistentul medical din Dambovița acuza un junghi in piept atunci cand s-a prezentat la spital. Medicii de la UPU Targoviște nu i-au gasit vreo afecțiune și i-au prescris niște pastile de derere.

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

Povestea de viața impresionanta a lui George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb. A murit astazi la 74 de ani

12:15, 26.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce George Nicolescu a murit. Artistul care s-a nascut orb a avut o poveste de viața impresionanta și s-a stins din viața la 74 de ani. A lasat in urma o soție și doi copii.

Moarte suspecta in Rusia: Vicepreședintele LUKOIL, Vitali Robertus, a murit subit la 54 de ani

17:01, 14.03.2024 - Vicepresedintele companiei petroliere ruse LUKOIL, Vitali Robertus, a murit subit la varsta de 54 de ani, a anuntat miercuri compania, fara a oferi detalii despre circumstantele in care a intervenit decesul sau, relateaza news.ro. Robertus este cel putin al patrulea manager al companiei care moare in…

Zodiile care primesc o palma de la viata, la inceput de aprilie 2024. Destinul li se schimba subit

23:20, 12.03.2024 - Primavara este sezonul noilor inceputuri, insa nu toate sunt pozitive. Astrologii au dezvaluit care sunt zodiile care vor primi o palma de la viața, la inceput de aprilie 2024. Destinul li se schimba subit in acele zile, au de invațat o lecție dura. Vești proaste de la astrologi Pentru mulți dintre…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?