Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un băiat de 12 ani a murit de infarct, după ce s-a jucat ore în șir într-un joc video

Publicat:

Un baiat din Egipt a murit de infarct, dupa ce a jucat ore in șir un joc video popular online. Parinții copilului de 12 ani au intrat in camera lui și l-au gasit lipsit de reacție, cu jocul PlayerUnknown's Battlegrounds inca ruland pe mobilul lui, scrie digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Șoferul unui camion a facut infarct la volan și a murit, pe DN17. Autovehiculul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un mal de pamant

12:55, 19.03.2024 - Un camion a a iesit de pe sosea, luni, 18 martie, la Dorna Candrenilor, in judetul Suceava, iar barbatul aflat la volan a fost gasit de salvatori in stop cardio-respirator. Șoferul nu a raspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Accident grav la Telenești: Un baiat de 15 a murit, dupa ce un BMW a intrat in caruța in care se afla

14:00, 18.03.2024 - Un copil de 15 ani a murit, iar alt minor a fost transportat in stare grava la spital, dupa ce un BMW a intrat in caruța in care se aflau. Accidentul tragic a avut loc sambata seara, in jurul orei 20:11, pe traseul Chiștelnița și Scorțeni.

Tragedie provocata de un roman in Italia. Un sofer a dat cu TIR-ul peste 2 adolescenti care mergeau la liceu. Un baiat de 17 ani a murit

03:00, 25.02.2024 - Un roman a starnit un val de furie in Italia. A dat cu camionul peste doi adolescenti din Sanremo, care mergeau la liceu. Articolul Tragedie provocata de un roman in Italia. Un sofer a dat cu TIR-ul peste 2 adolescenti care mergeau la liceu. Un baiat de 17 ani a murit apare prima data in Money .

Accident stupid incheiat tragic: un baiat a murit ce o bucata dintr-un șurub i-a ajuns in plamani

12:35, 24.02.2024 - Un copil de 11 ani murind la spital, la cateva zile dupa ce a suferit un accident stupid, scrie presa locala. Emanuel Iosif Filip era elev al Școlii Gimnaziale Alexandru Vaida Voevod din Bobalna. Tragedia s-a petrecut atunci cand copilul incerca sa-și umfle roata la bicicleta. Din neatenție, a inghițit…

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

08:00, 23.02.2024 - Mioara Roman suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov. Mioara Roman s-a stins din viața, la caminul de batrani, de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. La varsta de aproape 84 de ani, fosta soție a lui Petre Roman a pierdut lupta cu un stop cardiac, dupa o viața…

Tragedie in Vaslui. Socrul viceprimarului din Huși a murit, dupa ce s-a jucat cu un caine in curtea ginerelui

13:40, 18.02.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui. Socrul viceprimarului din Huși a murit, dupa ce s-a jucat cu cainle sau in curte. Ginerele și familia lui au incercat sa il salveze, dar fara succes. Barbatul de 75 de ani a fost gasit mort, in cele din urma. Iata cum s-a produs tragedia.


Ce parere ai despre aceasta stire?