Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimul sezon din 'Game of Thrones' va fi unul "incredibil", spune actorul Jason Momoa

Publicat:

Fosta vedeta a serialului "Game of Thrones" a declarat ca fanii au toate motivele sa aștepte un sezon final "incredibil", relateaza agenția de știri UPI.

Actorul de 38 de ani, care a jucat rolul lui în serialul de la HBO, a declarat într-un interviu pentru ca sezonul al 8-lea va fi "cel mai tare lucru difuzat vreodata la televizor".

Ultimul sezon va fi unul "uimitor", "incredibil", a mai spus Momoa.

"Va da peste cap o mulțime de oameni. Și îmi…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gest incredibil! Turcul care a ucis-o pe Mirela in Dambovița și-a vizitat fosta soacra, la o zi dupa crima: ”A cautat peste tot”

10:01, 18.04.2024 - Apar detalii in cazul crimei din Dambovița. Turcul care a ucis-o pe Mirela, iar mai apoi a abandonat-o pe uin camp, a vizitat-o pe fosta soacra a lui la o zi dupa crima. Femeia i-a primit in casa ei, caci nu știa ce s-a intamplat. Chiar și așa, comportamentul lui i s-a parut dubios.

CS Știința Bacau, cronica unei retrogradari anunțate

21:06, 13.04.2024 - Fosta campioana a Romaniei coboara in A2 la capatul unui sezon jalnic, in care a pierdut toate cele 25 de meciuri disputate cu scorul de 3-0. Ultimul, sambata, 13 aprilie: 0-3 (-17, -12, -15), acasa, cu CSM Constanța Intreg satul știa ca Santiago Nasar avea sa fie ucis in acea fatidica zi de luni. Așa…

Incredibil cum a fost surprinsa fosta iubita a lui Liviu Dragnea. Felicitarile nu au intarziat sa apara: „Casa de piatra!”

21:51, 08.04.2024 - O prezența rara, dar remarcabilaRetrasa din viața publica dupa separarea de Dragnea, Irina a fost o prezența rara la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, ea a ales sa impartașeasca cu urmaritorii sai unul dintre momentele fericite prin care a trecut recent, participarea…

Scor incredibil in preliminariile CE 2024 » Franța a zdrobit din nou Letonia

21:40, 07.04.2024 - Franța, campioana olimpica și mondiala en titre, s-a impus cu 53-9 (24-7) in fața Letoniei in ultimul meci din grupa 4 a preliminariilor Campionatului European 2024. In tur echipa antrenata de Olivier Krumbholz se impusese cu 55-8 (26-1). Echipa Franței a facut spectacol pe teren propriu, trecand in…

Chelsea castiga incredibil cu Manchester United, in ultimul meci al etapei a 31-a din Premier League

03:46, 05.04.2024 - Echipa engleza Chelsea a invins joi seara, pe teren propriu, scor 4-3, formatia Manchester United, in ultimul meci al etapei a 31-a din Premier League. Londonezii au marcat doua goluri in minutele 10 si 11 ale prelungirilor, scrie news.ro.

Incredibil, victimele rasismului platesc! Sancțiunile dictate dupa ultimul scandal din fotbalul spaniol

18:25, 03.04.2024 - Cheikh Sarr (23 de ani), portarul senegalez al lui Rayo Majadahonda, a primit doua etape de suspendare, iar echipa sa a fost sancționata cu 0-3 (la „masa verde”) in meciul cu River Sestao plus o penalizare de 3 puncte in clasament și 3.000 de euro amenda. Gazdele vor disputa doua partide cu porțile…

Care a fost ultimul lucru pe care Oana l-a facut pentru Mioara Roman. Momentul a bucurat-o enorm pe fosta sotie a lui Petre Roman: „Ceva extraordinar pentru mine”

20:15, 16.03.2024 - Indiferent despre cine ar fi vorba, decesul unuia dintre parinți este un moment greu pentru oricine. La fel de greu a fost și pentru Oana, dupa data de 23 februarie, cand mama acesteia, Mioara Roman s-a stins din viața. Dar, cu doar cateva zile inainte, Oana avea sa faca un ultim gest.


Ce parere ai despre aceasta stire?