Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trenul marfar implicat în accidentul feroviar de lângă Moscova trecea prin România

Publicat:

Potrivit surselor, trenul marfar se numeste "Romania", este gestionat de compania publica ucraineana Liski si circula cu regularitate pe ruta Romania-Ucraina-Rusia. Trenul marfar transporta piese ale filialei . Trenul de marfa a intrat in coliziune cu o garnitura feroviara de pasageri in zona Naro-Fominsk - Bokasovo, in apropiere de Moscova. "Saisprezece vagoane ale Trenului marfar 1484 au deraiat din cauza unei defectiuni a (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judetul Constanta: Șoferul implicat in accidentul rutier din localitatea Arsa, arestat pentru 30 de zile! Doi copii, grav raniti (VIDEO)

18:25, 02.04.2024 - Barbatul de 64 de ani suspectat ca ar fi accidentat grav doi copii in localitatea Arsa judetul Constanta a ajuns in spatele gratiilor. "Acum a ajuns intr un loc foarte sigur ... arestul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, pentru urmatoarele 30 de zileldquo; au anuntat reprezentantilor IPj…

Lukasenko il contrazice pe Putin: „Atacatorii de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus”

18:55, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, un aliat apropiat al Rusiei, a declarat marti ca autorii atentatului de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus, in timp ce Moscova sustine doar ca acestia voiau sa treaca in Ucraina, relateaza France Presse.

Rusia declara ca nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atacul de la sala de concerte de langa Moscova

18:15, 26.03.2024 - Rusia nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atentatul de la sala de concerte Crocus City Hall, de langa Moscova, a declarat marti ministrul rus de externe Serghei Lavrov, denuntand ca Occidentul actioneaza pe baza "dublului standard", relateaza EFE.

„Omorați-i pe toți“, verdictul fostului președinte rus Medvedev dupa atacul din sala de concerte de langa Moscova

17:00, 25.03.2024 - Dmitri Medevedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse , a declarat luni ca autorii din spatele atacului mortal de la sala de concerte din Moscova ar trebui sa fie „fi uciși”, scrie The Moscow Times.

Zi de doliu national in Rusia dupa masacrul de la o sala de concerte de langa Moscova

10:20, 24.03.2024 - In Rusia, duminica va fi zi de doliu national dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI).

Fotbalist de la Rapid Brodoc, implicat intr-un accident rutier la Cișmeaua Moldovencei

21:00, 16.03.2024 - VITEZA… Accidentul a avut loc la ieșirea din municipiul Vaslui, la Cișmeaua Moldovencei. Un șofer grabit nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, a pierdut controlul volanului și a ieșit in decor. Mai mult, martorii povestesc ca accidentul a avut loc din cauza unei neacordari de prioritate și mașina…

Acuzatii grave aduse Politiei Romane, dupa ce niste agenti rutieri nu au vazut trupul unui sofer implicat intr-un grav accident, langa masina: „Traia daca il gaseau la timp”

20:20, 15.03.2024 - Gafa de proporții din partea Poliției Romane. Un echipaj de agenți rutieri au fost chemați de urgența la un accident, acolo unde o mașina s-a izbit intr-un cap de pod și s-a rostogolit in șanț. Poliția Romana, acuzata de moartea unui șofer Un echipaj de poliție din Sebeș a fost solicitat sa intervina,…

Rusia și Ucraina s-au bombardat reciproc. Crater gigantic provocat de o racheta ruseasca cazuta langa Kiev

14:35, 15.02.2024 - Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata si 18 au fost ranite in orașul rus Belgorod, intr-un bombardament pe care Moscova il imputa Kievului, a anuntat joi guvernatorul acestei regiuni situate la granița cu Ucraina. De partea cealalta, și Ucraina a fost ținta unui nou val de rachete rusești, dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?