Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Timişoara: A fost depistat primul caz de infecţie cu tulpina Delta de COVID-19

Publicat:

A fost confirmat primul caz de infectare cu tulpina Delta de COVID-19, la Timisoara, la un barbat care nu a fost vaccinat impotriva noului coronavirus si nici nu are istoric de calatorie in tari din zona rosie.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie actualizate la noua varianta care circula inca in lume (EMA)

20:06, 30.04.2024 - Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie sa fie actualizate, a declarat marti Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA), care a precizat ca o noua varianta de coronavirus (SARS-CoV-2), JN.1, este acum cea mai comuna tulpina de pe glob, dar este substantial diferita de tulpina pe baza careia s-au produs vaccinurile…

George Simion, dupa gafa facuta de Ciolacu la Timișoara: Toti ar trebui sa fim mandri de originile noastre. Nu e nicio rusine sa recunosti ceea ce esti cu adevarat!”

18:00, 27.04.2024 - „Noi, romanii, suntem cunoscuti pentru ca luptam pentru libertate. De aceea in 1989 am avut Revolutia noastra, iar, cu doi ani in urma, eram ultima tara din Europa care lupta impotriva infamului certificat verde Covid 19 la locul de munca. N-a fost o lupta usoara. Romania ramane inca una dintre cele…

Un salajean, depistat cu o infecție asociata gripei

13:05, 23.04.2024 - Salajenii n-au scapat de problemele cauzate de afecțiunile de sezon. Zilele trecute, in județ au fost confirmate peste 1.700 de cazuri de infecții acute ale cailor respiratorii superioare și un caz de „ILI”, o boala asociata gripei. Din nefericire, in intervalul 15 – 21 aprilie, in județ au fost diagnosticate…

Focarul de norovirus de la Colegiul C.D. Loga a fost stins. Sursa de infecție a ramas neidentificata

12:35, 11.04.2024 - Direcția de Sanatate Publica Timiș a anunțat, joi, 11 aprilie 2024, ca focarul de norovirus de la Colegiul C.D. Loga din Timișoara a fost stins, dupa ce in ultima saptamana nu s-a mai prezentat niciun pacient la spital.

Focar de infecție cu Norovirus, confirmat la un liceu din vestul țarii. 14 elevi sunt internați in spital

13:01, 04.04.2024 - Directia de Sanatate Publica (DSP) Timis a informat, joi, ca a fost confirmata suspiciunea de focar cu Norovirus la Colegiul National "C.D. Loga" din Timisoara, de unde zeci de elevi si cadre didactice au ajuns la spital.

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

Italian cautat in tara natala pentru infractiuni economice, depistat la Timisoara

13:40, 10.03.2024 - La data de 9 martie 2024, in jurul orei 12.20, polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale Timiș au depistat, in municipiul Timișoara, un barbat, de 56 de ani, cetațean italian, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare. Biroul Sirene Național din Italia a informat despre introducerea…

Barbat cunoscut ca se masturbeaza in public, depistat de polițiștii locali in zona Parcului Copiilor din Timișoara

14:45, 06.03.2024 - Un barbat cunoscut pentru savarșirea in public de acte și fapte obscene, care obișnuiește sa se masturbeze in public, a fost depistat in zona Parcului Copiilor din Timișoara. Barbatul a fost indrumat catre domiciliu și nu a fost amendat, pentru ca nu a fost prins in fapt.


Ce parere ai despre aceasta stire?