Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Te cunosc de undeva!” are o distribuție internațională: Bella este filipineză, Sorana are origini arabe și italiene, iar Grigore provine din Ucraina

Publicat:

Cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, care va incepe sambata, 7 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, este primul cu o distribuie așa-zis internaționala: este filipineza, are origini arabe și italiene, iar provine din Ucraina.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea de-a douasprezecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta

16:45, 05.05.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a douasprezecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo și

Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant. S-au transformat in Dan Spataru. Au cantat piesa „Tu, eu și-o umbrela”

22:11, 04.05.2024 - In ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva au fost momente spectaculoase, așa cum este și cel pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua au primit provocarea de a intra in pielea lui Dan Spataru și au cantat piesa „Tu, eu și-o umbrela”.

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi au caștigat a șasea gala. Cum au reacționat

23:30, 23.03.2024 - Bella Santiago și Barbara Isasi au caștigat a șasea gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024. Trasnformarea lor in Cardi B și Megan Thee Stallion i-a convins pe toți ca merita sa ocupe prima poziție in clasament.

Alina Pușcaș, șocata de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

11:55, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

O filipineza si o spanioloaica, test de folclor romanesc la Te cunosc de undeva: „Din tot platoul, tocmai noua sa ni se intample asta!”

11:56, 01.03.2024 - Cea de-a treia gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine seara, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 echipe de vedete concurente.

Jo si Liviu aduc Bollywood-ul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

11:56, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibi

Cu ce provocari se confrunta Barbara Isasi și Bella Santiago la Te cunosc de undeva. Concurentele au planuri mari in noul sezon al competiției: ”A fost greu” / VIDEO

19:46, 21.02.2024 - Barbara Isasi și Bella Santiago fac echipa in noul sezon la Te cunosc de undeva. Cele doua concurente iși doresc sa iși depașeasca condiția și sa arate de ce sunt in stare in show-ul transformarilor. Cu toate ca au caștigat, in trecut, vor sa o faca impreuna, de aceasta data.


Ce parere ai despre aceasta stire?