Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suporturi de perete sau standuri TV – care e cel mai sigur mod de a folosi televizorul

Publicat:

Avand in vedere evoluția tehnologiile ecranului, noile televizoare sunt mai subțiri și mai ușoare ca niciodata, ceea ce le face și mai ușor sa le țineți montate pe perete. Totuși, standurile TV au și ele avantajele lor.   Atunci cand alegeți daca sa montați pe perete sau sa cumparați un stand TV, exista multe lucruri […] de perete sau standuri TV – care e cel mai sigur mod de a folosi televizorul apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Navalnaia avertizeaza ca Putin ar putea folosi arma nucleara: E impredictibil

16:26, 22.04.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva defunctului disident rus Aleksei Navalnii, spune despre președintele Vladimir Putin ca este impredictibil și ca ar putea folosi arma nucleara la un moment dat relateaza DPA, citata de Agerpres. 

Cum vor folosi jandarmii aplicația eDAC și cat de sigura este

14:05, 06.04.2024 - Un nou sistem digital de verificare a documentelor de identitate a fost implementat incepand cu data de 31 martie 2024, ca parte a efortului de simplificare și digitalizare a serviciilor publice oferite cetațenilor romani. Acest instrument modern permite și jandarmilor din toate structurile operative…

Atentatul din apropierea Moscovei. Cum poți folosi un eșec catastrofal pentru a-ți consolida dictatura

13:45, 28.03.2024 - Autoritațile ruse cauta sa valorifice temerile sociale mai largi și furia din Rusia in urma atacului de la sala de concerte Crocus pentru a prezenta Ucraina, SUA și Occidentul drept o amenințare terorista iminenta.

La ce distanta se pune frigiderul fata de perete. Vei scadea semnificativ factura la curent daca tii cont de sfat

10:30, 21.03.2024 - Cu toții il folosim și, in cele din urma, este un electrocasnic de care avem nevoie. Dar, tu știi la ce distanta se pune frigiderul fata de perete? Daca nu știai asta, iți spunem noi ca, odata așezat cum trebuie, vei scadea semnificativ factura la curent daca tii cont de sfat.

Franța va folosi un sistem de supraveghere video cu AI pentru a asigura securitatea Jocurilor Olimpice de la Paris

18:55, 08.03.2024 - Franța a testat tehnologia de supraveghere video bazata pe inteligența artificiala, care va fi implementata in timpul Jocurilor Olimpice, la un concert Depeche Mode, saptamana aceasta, considerand exercițiul un succes, noteaza Reuters.

Adormi in fiecare seara cu televizorul deschis? Iata ce spun experții despre acest obicei: „E similar cu foamea”

11:36, 27.02.2024 - Fie ca este vorba de știrile de seara sau de un episod vechi din „Friends” pe care l-au vazut de 40 de ori, mulți oameni spun ca adorm la televizor. De fapt, unii nu-și pot imagina cum ar fi sa adoarma fara el.

Bugatti Bolide va folosi cele mai mari frane din carbon

11:30, 24.02.2024 - Cand zici Bugatti, te gandești imediat la acele motoare imense și monstruoase, care dezvolta mii de cai putere. Toutși, pentru aceste mașini care depașesc lejer 400 de km/h, este nevoie de o forța serioasa de franare pentru a le opri. Aceasta putere de oprire provine de la Brembo, in mod specific de…

Guvernul Romaniei va folosi o flota exclusiv marca Dacia

00:30, 08.02.2024 - Astazi, premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a efectuat o vizita la uzina Dacia din Mioveni, marcand un moment semnificativ in relația dintre Guvern și industria auto naționala. Premierul a avut ocazia de a face un test drive cu modelul Dacia Duster și a anunțat o decizie importanta in ceea ce privește…


Ce parere ai despre aceasta stire?