Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu. Cei care folosesc smartphone-ul cu măsură fumează mai puțin și sunt mai activi

Publicat:

Cu toții spunem ca telefoanele mobile vin la pachet cu tot felul de efecte negative. Ceea ce intuiam are acum și un fundament științific. Cercetatori germani au aflat cum ți se imbunatațește viața daca reduci folosirea mobilului cu minimum o ora., psiholog la Centrul de Cercetare și Tratament pentru de la Ruhr-Universitat Bochum (RUB), impreuna cu echipa ei, a vrut sa vada daca viața noastra este, de fapt, mai buna fara smartphone-uri. Mai mult de atat, sa ințeleaga și cat de mult ne face bine daca folosim telefonul mai puțin in fiecare zi, scrie ,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONCLUZIILE UNUI STUDIU Un sfert dintre funcționarii publici considera ca dețin competențe digitale de nivel avansat

10:30, 01.05.2024 - Potrivit Ziarului Financiar, 25% dintre angajații din sectorul public se considera ca au competențe digitale avansate, bazate pe abilitați precum navigarea pe internet. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU Un sfert dintre funcționarii publici considera ca dețin competențe digitale de nivel avansat first…

Cercetatorii de la Magurele testeaza cel mai puternic laser/ De ce a fost proiectul de 320 de milioane de euro exclus inițial din consorțiul european de cercetare a laserelor

09:20, 01.04.2024 - In camera de comanda a unui centru de cercetare din Romania, Antonia Toma, coordonator, activeaza cel mai puternic laser din lume, cu promisiuni revoluționare, de la sanatate la spațiu, scrie Journal de Quebec. Cifrele sunt impresionante: sistemul este capabil sa atinga un varf de 10 petawați (10 la…

STUDIU DESPRE CITIT Romanii citesc mai puțin de 5 minute pe zi, iar 35% dintre cetațeni nu au citit vreodata o carte

18:40, 18.03.2024 - Studiile arata ca romanii citesc mai puțin de 5 minute pe zi, iar 35% dintre cetațeni recunosc ca nu au citit niciodata vreo carte, scrie protv.ro. The post STUDIU DESPRE CITIT Romanii citesc mai puțin de 5 minute pe zi, iar 35% dintre cetațeni nu au citit vreodata o carte first appeared on Informatia…

CONCLUZIILE UNUI STUDIU Inteligența artificiala și traducerea automata nu vor inlocui nevoia de invațare a limbilor straine

16:05, 17.03.2024 - Sondajul prezentat de British Council și Research Institute of Digital Innovation in Learning face parte dintr-o cercetare mai ampla: Artificial intelligence in English language teaching: Preparing for the future. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU Inteligența artificiala și traducerea automata nu vor…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

STUDIU Cum ar putea ajuta musculitele de fructe la stoparea dezvoltarii tumorilor cerebrale

07:06, 13.03.2024 - Oameni de stiinta considera ca musculitele de fructe ar putea opri dezvoltarea tumorilor cerebrale, relateaza dpa. Experti de la Centrul de Excelenta de Cercetare a Tumorilor Cerebrale de la Universitatea din Plymouth, sud-vestul Angliei, au reusit identificarea si examinarea celulelor aflate in primele…

Studiile clinice pentru pacienții oncologici in premiera la Timișoara, la OncoHelp

12:36, 28.02.2024 - Pentru prima oara intr-un spital din Timișoara, asociația Oncohelp anunța ca se vor realiza studii clinice de faza 1 pentru pacienții bolnavi de cancer. Asta inseamna, practic, primul pas in testarea unui nou tip de medicament sau tratament și au rolul de a evalua medical siguranța ori cat de bine este…

Cancerului hepatic ar putea fi provocat de decalajul cronic de fus orar

10:15, 12.02.2024 - Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic, cunoscut si sub numele de disfunctie circadiana cronica, cu un risc crescut de cancer hepatic. Un studiu publicat recent in Statele Unite aduce primele dovezi in acest sens, informeaza News.ro. Un studiu recent condus de cercetatori de…


Ce parere ai despre aceasta stire?