Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simina Loica, detalii despre cea de a doua sarcină. Ce le-a dezvăluit vedeta fanilor: "La următorul bebe..."

Publicat:

este una dintre cele mai mondene prezențe din showbiz-ul romanesc. Chiar daca se vedea impreuna pentru totdeauna cu , cel cu care are și un copil, iata ca relația lor nu a durat mult. Bruneta și-a gasit, astfel, fericirea in brațele lui , langa care pare ca și-a gasit liniștea. Are un baiețel din prima relație, insa nu spune "nu" unei noi sarcini. Ce dezvaluiri a facut vedeta pe rețelele sociale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvaluit numele bebelușului. Artista va naște peste 10 saptamani. „Nu sunt nerabdatoare, pentru ca ințeleg ca nu e bine”

15:00, 04.04.2024 - Ana Baniciu, in varsta de 31 de ani, va deveni mama peste 10 saptamani cand va aduce pe lume un baietel. Pana acum, artista și soțul ei, Eduard, nu au dezvaluit numele bebelușului și au explicat motivul pentru care au luat decizia asta. Vedeta s-a simțit bine pe toata perioada sarcinii.„Ma simt foarte…

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, detalii despre serial și rolul pe care il interpreteaza. „Credeam ca va fi maximum un sezon”

13:10, 15.02.2024 - Ecaterina Ladin este Dalida din Las Fierbinți, unul dintre cele mai indragite personaje din serial. Actrița avea 29 de ani atunci cand a mers la casting pentru secretara primarului și au trecut 10 de atunci. Vedeta a povestit cum a ajuns sa joace in filmul de la Pro TV.„Așteptarile mele, cand a inceput…

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…


Ce parere ai despre aceasta stire?