Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-au riscat viața în lupta COVID, dar au fost ignorați. Protest la Ambulanţă pentru stimulentul de 2.500 lei

Publicat:

Protest al angajatilor Serviciului de , ieri. La manifestarea care a durat doua ore, in curtea unitatii, au participat aproximativ 100 de persoane. Principala nemultumire este neacordarea stimulentului de risc de 2.500 de lei pentru toti angajatii care au lucrat in prima linie in perioada pandemiei COVID 19. „Si noi facem parte din linia intai. Daca ne raportam la personalul operativ, dintre cei aproximativ 350 de colegi, doar 200 au pri (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boala de care suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas s-a stins din viața la doar opt ani, dupa o lupta grea

12:21, 30.04.2024 - Tzanca Uraganu și familia sa trec prin momente cumplite! Lucas, nepotul cantarețului de manele, s-a stins din viața la o varsta frageda, iar anunțul trist a fost facut de artist pe rețelele de socializare. Iata de ce boala suferea baiatul!

Ea este actrița care i-a spart casa lui Amza Pellea. Cei doi indragostiți au trait o dragoste interzisa

21:36, 09.04.2024 - Aventura ascunsa a lui Amza PelleaIn centrul vieții sale personale se afla o relație de dragoste neobișnuita, o aventura care a aprins scantei și a adus controverse. Ioana Pavelescu, o actrița de o frumusețe rapitoare și un talent remarcabil, a fost marea pasiune care l-a facut pe Amza Pellea sa depașeasca…

Ce cred europenii despre rolul UE in lupta impotriva pandemiei COVID-19. Romanii, cei mai nemulțumiți

18:10, 02.04.2024 - Aproape 40% dintre europeni considera ca Uniunea Europeana s-a descurcat bine in lupta impotriva COVID-19, arata un sondaj Ipsos realizat in 18 țari, la comanda Euronews. Insa, romanii sunt printre cei mai nemulțumiți de raspunsul UE.

Ignorați de stat, salvați de puterea colectiva. Lupta pentru acceptarea pacienților cu Sindrom Down

20:00, 23.03.2024 - Pentru zeci de mii de persoane, fiecare zi e o lupta pentru acceptare. Vorbim despre pacienți cu sindromul Down, despre care statul nu are nici macar o statistica. Singurele date pe care le avem sunt aproximative, prin comparație cu cifrele de la nivel european. Ca sa ii vada și sa ii auda cineva, e…

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Nicolae Ciuca, mesaj la 2 ani de la izbucnirea razboiului: Romania și intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina 

15:51, 24.02.2024 - Romania si intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina, o natiune care lupta pentru viata si democratie, a transmis, sambata, presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca."In urma cu doi ani, Ucraina s-a confruntat cu un razboi pe scara larga neprovocat. De atunci, cetatenii ucraineni, cu hotarare…

In lupta pentru viața,  o fetița de numai doi ani, din Potlogi, are mare nevoie de ajutor!

06:50, 22.02.2024 - Caz medical cutremurator la Potlogi, unde Anais, o fetița de aproape 2 ani și jumatate, a trecut prin incercari greu de   suportat chiar și pentru un adult: interminabile investigații medicale, chimioterapie, radioterapie și o intervenție chirurgicala majora pentru eliminarea unei tumori maligne de…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?