Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sharon Stone se alătură distribuţiei serialului 'The Flight Attendant' în sezonul doi

Publicat:

va fi mama lui , personajului principal al serialului”, de la HBO Max, interpretat de , potrivit Variety, relateaza News.ro.

Actrita nominalizata la Oscar va fi in „sezonul 2, mama instrainata a lui Cassie care si-ar dori sa ramana instrainata. Dupa o viata in care a avut de-a face cu alcoolismul lui Cassie, nu mai are rabdare sau bunavointa de pierdut.

In afara de Cuoco si Stone, distributia pentru „sezonul 2 include reveniri din serie ale actorilor ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netflix anunta inceperea filmarilor pentru sezonul 2 al serialului "Wednesday" in Irlanda

18:31, 07.05.2024 - Netflix a anuntat, marti, inceperea filmarilor pentru sezonul 2 al serialului "Wednesday" in Irlanda si cateva personaje noi care se alatura distributiei.Indragitul personaj Thing a oferit noi scenarii actorilor pe platou.

Sezonul doi din Fallout, confirmat de Amazon

14:05, 19.04.2024 - Nu am avut foarte mult de așteptat dupa lansarea lui Fallout pentru ca Amazon sa și confirme faptul ca serialul bazat pe seria de jocuri a celor de la Bethesda (și Obsidian) va primi cel de-al doilea sezon. Vestea a fost confirmata chiar de Jennifer Salke, șefa Amazon MGM Studios, care a spus, printr-un…

George Burcea nu mai joaca in serialul „Wednesday”, sezonul 2. Anunțul facut de actor: „Motive personale și manageriale”

10:25, 03.04.2024 - George Burcea a anunțat ca nu va mai juca in serialul fenomen „Wednesday”, care va reveni in curand cu sezonul 2. Actorul a spus pe scurt și care sunt motivele pentru care nu va mai face parte din distribuția serialului regizat de Tim Burton.George Burcea a cunoscut celebritatea in Statele Unite ale…

Daria Pentelie se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609, de la Antena 1

10:06, 22.03.2024 - Actrița Daria Pentelie se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609, proiect semnat Ruxandra Ion si Dream Film Production, ce poate fi urmarit in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 și in AntenaPLAY.

Aproape 500 de evrei de la Hollywood denunța discursul lui Jonathan Glazer la Oscar 2024

15:20, 19.03.2024 - Peste 450 de artiști, regizori și profesioniști evrei din industria cinematografica au emis o scrisoare deschisa pentru a critica discursul regizorului Jonathan Glazer de la ceremonia premiilor Oscar din 2024, potrivit News.ro.  Printre semnatarii acestei scrisori, transmisa de revista Variety,…

Tury Akbari se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609

10:21, 01.03.2024 - Tury Akbari se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609, proiect semnat Ruxandra Ion si Dream Film Production, ce poate fi urmarit in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, unde va interpreta un rol negativ.

Lisa, membra a trupei Blackpink, se alatura distributiei celui de-al treilea sezon The White Lotus

09:45, 13.02.2024 - Cantareata Lisa, de la Blackpink, isi va face debutul ca actrita in cel de-al treilea sezon al serialului american de succes „The White Lotus”, devenind astfel a doua membra a popularului grup de fete K-pop sud-coreean care va aparea intr-un serial HBO, a anuntat luni Variety, potrivit news.roPe…


Ce parere ai despre aceasta stire?