Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şeful Jandarmeriei s-a încurcat în explicaţii cu privire la numărul de ore suplimentare trecute „din pix”. „Am considerat ca o limitare de bun-simţ”

Publicat:

, col. , a declarat la Digi24 ca a muncit mult mai multe ore suplimentare decat cele 900 in legatura cu care este suspectat ca si le-ar fi aprobat „din pix”. Colonelul spune ca numai in luna martie si-a trecut 153 de ore suplimentare, deoarece era stare de urgenta, insa numarul real de ore petrecute la munca a fost mult mai mare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina

02:05, 20.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot. De asemenea, mai mulți aliați au anunțat ajutoare individuale suplimentare.STIRIPESURSE.

Președintele AEP, explicatii cu privire la modul in care aleșii locali pot migra la alt partid fara sa piarda mandatul

19:41, 08.03.2024 - Președintele Autoritații Electorale Permanente (AEP), Toni Grebla, a explicat de ce a fost necesara legislație pentru ca aleșii locali sa poata migra de la un partid la altul fara sa piarda mandatul in aceasta sesiune de alegeri, din 9 iunie.

Comisia Europeana cere Meta sa dea explicații cu privire la abonamentele cu plata

18:00, 01.03.2024 - Comisia Europeana a cerut vineri Meta sa dea explicații cu privire la sistemul sau de abonamente fara reclame pe Facebook și Instagram, pe care asociațiile l-au acuzat de incalcarea normelor UE privind datele cu caracter personal, potrivit AFP.

Utilizatorii de servicii de comunicatii electronice au dreptul de a fi informati cu privire la atingerea unei limite de consum suplimentare valorii lunare a abonamentului

16:35, 29.02.2024 -  Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) informeaza utilizatorii de servicii de telefonie si de acces la internet din Romania despre obligatia furnizorilor de a oferi posibilitatea monitorizarii, in timp util, a nivelului consumului acestor servicii, respectiv…

USR cere Guvernului și RA-APPS documente și explicații cu privire la milioanele de euro care s-au investit in „Palatul imparatului”

12:55, 27.02.2024 - Deputatul USR Mihai Badea a adresat premierului Romaniei, Marcel Ciolacu, secretarului general al Guvernului, Marian Neacșu, și șefului RA-APPS, Marius Grajdan, o interpelare și o solicitare de documente, pentru ca toți romanii sa afle pe ce cheltuie statul roman milioane de euro intr-o perioada in…


Ce parere ai despre aceasta stire?