Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şeful diplomaţiei germane Sigmar Gabriel îndeamnă SUA, China şi Rusia la negocieri directe cu Coreea de Nord

Publicat:

Ministrul german de a indemnat luni la negocieri directe cu Coreea de Nord, in criza cu privire la programele nuclear si balistic ale regimului de la Phenian, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Vladimir Putin și-a inceput al cincilea mandat de președinte al Rusiei

13:15, 07.05.2024 - Vladimir Putin și-a inceput al cincilea mandat marți ca lider rus la o inaugurare stralucitoare a Kremlinului. El și-a distrus oponenții politici, a declanșat un razboi devastator in Ucraina și a concentrat toata puterea in mainile sale.Deja in funcție de aproape un sfert de secol și cel mai longeviv…

Ministrul italian al Apararii indeamna la negocieri cu Rusia

19:30, 06.05.2024 - Ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, a declarat ca sancțiunile economice impotriva Rusiei "au eșuat". Crosetto a cerut Occidentului sa faca mai mult pentru a ajunge la o soluție diplomatica cu președintele rus pentru a pune capat razboiului din Ucraina. Guido Crosetto este de parerea ca "Occidentul…

Seful diplomatiei ruse, vizita oficiala de doua zile in China: „Subiecte fierbinti” pe agenda intalnirilor de la Beijing

08:30, 08.04.2024 - Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sosit luni in China, au anuntat serviciile sale, pentru o vizita oficiala vizand intarirea legaturilor cu Beijingul, partener diplomatic si economic cheie al Moscovei, noteaza presa romana , cu referire la AFP.

Ucraina a ajuns un laborator de testare a armelor din Coreea de Nord, Iran și China

13:25, 07.04.2024 - Folosirea de catre Rusia a rachetelor nord-coreene in timpul ofensivei sale din Ucraina prezinta o oportunitate unica pentru Phenian de a-și evalua armamentul in scenarii reale de lupta și sa obțina astfel informații pentru a le spori eficacitatea, potrivit unui inalt oficial militar american.

Stoltenberg. O alianta a puterilor autoritare actioneaza impotriva democratiilor

10:20, 07.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca o „alianta a puterilor autoritare” actioneaza din ce in ce mai strans impotriva democratiilor occidentale si a avertizat ca lumea a devenit mai „imprevizibila”, informeaza EFE. Intr-un interviu acordat postului britanic BBC care va fi difuzat…

Omenirea intra intr-o noua era! Ministrul britanic al Apararii: 'Trecem de la o lume postbelica la una antebelica'

20:05, 04.04.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, a transmis un avertisment dur pentru intreaga planeta: am „trecut de la o lume postbelica la una antebelica”, totul pe fondul amenințarilor reprezentate de Rusia, China, Iran și Coreea de Nord.

Șeful diplomației franceze: trebuie evitata cu orice preț prabușirea Ucrainei. „Avem informații ca Rusia nu se va opri aici”

14:30, 01.03.2024 - Franta face tot ce-i sta in putința pentru a impiedica prabusirea Ucrainei, insa fara a intra in razboi impotriva Rusiei, a dat asigurari, vineri, ministrul de Externe Stephane Sejourne.

China schimba discursul pe tema ajutorului militar pentru Rusia: mesajul primit de șeful diplomației ucrainene

17:20, 18.02.2024 - Diplomația chineza susține intr-un comunicat ca Beijingul nu ofera „arme letale” Moscovei, dar nu spune nimic despre alte tipuri de arme, in condițiile in care pana acum susținea sus și tare ca nu sprijina militar partea agresoare din razboiul din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?