Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șapte cadouri pe care nu trebuie să le accepți niciodată! Acestea pot aduce ghinion, boli și despărțiri

Publicat:

Cu toții ne bucuram cand primim daruri, insa de aceste șapte cadouri trebuie sa ne ferim toata viața. ne averizeaza ce obiecte aduc ghinion, ne pot desparți sau chiar imbolnavi, fara ca noi sa știm.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce schimbari aduce Nunta Cosmica pentru zodii. Se intampla intre 9 si 11 aprilie 2024, cine are parte de ghinion

17:30, 09.04.2024 - Nunta Cosmina este un eveniment astrologic de mare amploare, ce are loc o singura data pe an. Se desfașoara intre 9 și 11 aprilie și va aduce schimbari majore in viața tuturor zodiilor. Ce ii așteapta pe nativi in aceste zile și cine are parte de ghinion din cauza momentului in care Luna și Soarele…

Dorințe vechi li se indeplinesc. Eclipsa de Soare aduce fericire deplina pentru doua zodii

13:50, 08.04.2024 - Eclipsa de Soare vine cu fericire deplina in viața a doua zodii din horoscop. Tot ce și-au dorit in ultimii ani se va indeplini acum, iar toate dorințele lor vor deveni realitate. Chiar și cele mai vechi dorințe vor avea șanse sa se realizeze acum. Iata despre cine este vorba!

HBO Max aduce 27 de producții noi in aprilie. Continuarea filmului „Mamma Mia!”, printre noutați

19:45, 01.04.2024 - HBO Max aduce, chiar de la inceputul lui aprilie, 27 de filme, sezoane și producții noi pe platforma. La care, bineințeles, se adauga tot conținutul deja disponibil pe platforma, care poate fi urmarit la orice ora din zi sau din noapte.

Ce inseamna cand te visezi mireasa, de fapt. Unii spun ca aduce ghinion

13:30, 18.03.2024 - Visele sunt o fereastra catre subconștientul nostru, reflectand adesea emoțiile, gandurile și experiențele noastre interioare. Unul dintre cele mai frecvente tipuri de vise este cel in care ne vedem in diverse roluri sau situații, iar unul dintre cele mai fascinante este sa te visezi pe tine insați…

5 recompense memorabile de Paște pentru echipa ta

10:25, 05.03.2024 - Paștele este un moment special, in care oamenii se reunesc și sarbatoresc impreuna. Iar in spiritul Sarbatorilor de Paște, este important sa iți arați recunoștința și aprecierea și fața de echipa ta de angajați. Aceasta sarbatoare este un prilej minunat sa iți recompensezi angajații pentru contribuția…

5 feluri prin care sa ii arați mamei tale ca o iubești

14:05, 26.02.2024 - Toți avem un loc special in inimile noastre pentru mamele noastre, insa in mijlocul agitației cotidiene, uitam sa le aratam cat de mult le iubim. Cu toate acestea, nu ar trebui sa fie o sarcina dificila sau sa implice costuri semnificative sa-ți exprimi recunoștința fața de mama ta. Iata cateva modalitați…

Creatura uriașa naufragiata la mal. Localnicii spun ca aduce ghinion și prevede numai nenorociri

16:40, 17.02.2024 - Apariția unui pește, despre care se spune in folclor ca aduce ghinion și prevede calamitați naturale, i-a speriat pe localnicii unui sat din Filipine. Autoritațile au incercat sa-i calmeze pe sateni, spunandu-le ca nu s-a dovedit științific nicio legatura intre aceasta creatura și dezastrele naturale.

O turista a fost arestata in Egipt din cauza unui suvenir cumparat cu 250 de euro. "Nu credeam ca acel obiect imi va aduce ghinion"

10:30, 10.02.2024 - O excursie de vis in Egipt s-a transformat intr-un coșmar pentru o turista franceza, dupa ce a fost acuzata in mod fals ca a incercat sa scoata ilegal din țara o antichitate valoroasa. Nathalie cumparase ca suvenir statueta de la magazinul unui hotel de lux și daduse pe ea 250 de euro, scrie Euronews.


Ce parere ai despre aceasta stire?