Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a trezit și Daea! A prezentat acum un plan de combatere a PESTEI PORCINE, după ce numărul focarelor a ajuns la 998! Declarații halucinante.

Publicat:

, , a declarat ca a prezentat in sedinta de Guvern un plan de actiune pentru combaterea virusului pestei porcine africane. Potrivit ministrului, a aprobat acordarea unui imprumut Romaniei in valoare de 43 de milioane de euro.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina: Ministrul Agriculturii, suspectat de corupție, și-a prezentat demisia

15:20, 26.04.2024 - Mikola Solski, ministrul ucrainean al Agriculturii, și-a prezentat in cursul acestei saptamani demisia. El este acuzat ca și-a insușit terenuri aparținand statului, insa inainte de a intra in guvern. Parlamentul urmeaza sa voteze demisia sa. El și-a prezentat demisia intr-o scrisoare data publicitații…

Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații halucinante: „Vlad nu a consumat atunci“ VIDEO

15:31, 09.04.2024 - Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți la 2 Mai (Constanța), a fost prezent, marti, 9 aprilie 2024, la Tribunalul Bucuresti. Mihail Pascu este judecat impreuna cu Miruna, fosta soție, și cu fiul Vlad, pentru trafic de droguri.

Firmele romanești pot fi ajutate de Guvern - C.E. accepta o noua derogare de la regulile privind ajutorul de stat

15:40, 08.04.2024 - Comisia Europeana a aprobat luni reintroducerea schemei Romaniei de aproximativ 2,5 miliarde de euro (12,5 miliarde de lei) pentru sprijinirea companiilor in contextul razboiului declansat de Rusia impotriva Ucrainei, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Florin Barbu: „Modificarile privind rotația culturilor și terenul lasat parloaga au fost acceptate de Comisia Europeana”

15:01, 26.02.2024 - Ministrul Barbu a subliniat ca rolul principal al Ministerului Agriculturii este sa gaseasca soluții care sa sprijine fermierii, nu sa le puna piedici. Eforturile sale au fost indreptate catre identificarea unor masuri care sa ofere un echilibru intre nevoile agricultorilor și cerințele reglementarilor…

Victorie pentru ministrul Agriculturii, la Bruxelles: Comisia Europeana accepta modificarea controvesatei politici agricole comune (VIDEO)

14:30, 26.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, obține o victorie la Bruxelles, in baza solicitarilor formulate de fermieri. Comisarul european pentru Agricultura, Janusz Wojciechowski, a transmis luni in Consiliul Agricultura si Pescuit ca exista posibilitatea de a face "modificari limitate si tintite" in actele…

Ministerul Transporturilor vrea sa lanseze o noua companie feroviara ”de interes strategic pentru nevoile de aparare ale țarii”

17:55, 19.02.2024 - Ministerul Transporturilor vrea sa lanseze compania ”Carpatica Feroviar”, care va avea obligația legala de a asigura transporturile strategice ale statului roman, potrivit descrierii din proiectul de Hotarare de Guvern publicat de minister, citat de Economedia.Ministerul Transporturilor aduce mai multe…

Proteste la Vama Leuseni-Albita: Drum blocat de fermierii moldoveni

16:50, 16.02.2024 - Calatorii și transportatorii care intenționeaza sa treaca frontiera prin punctul de trecere Leușeni-Albița sunt sfatuiți sa caute rute alternative, in contextul protestelor organizate de fermierii care au blocat drumul cu utilaje agricole. Politia de Frontiera din Republica Moldova a anuntat, la 16…


Ce parere ai despre aceasta stire?