Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a îmbrăcat în lenjerie intimă şi s-a pozat în pat! Imaginea cu Andreea, fosta concurentă de la "Burlacul", a incendiat internetul

Publicat:

Inocenta si maturitatea caracteristica au trimis-o pe direct în finala. Desi spera ca va parasi competitia la bratul burlacului , lucrurile au luat o întorsatura neasteptata. Astazi, fosta concurenta se bucura de singuratate si îsi surprinde admiratorii cu imagini provocatoare.

este o tânara cu forme apetisante si nu se sfieste sa le puna în evidenta prin tinute incitante. Bruneta ar putea fi în stare sa cucereasca orice barbat cu trasaturile ei speciale.

În ultima imagine, o puteti…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Știrile Antena Stars. Narcisa Balaban tuna și fulgera! Bruneta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Nicolae Guța: „Nimeni nu știe ce caracter infect ai” / VIDEO

17:45, 12.03.2024 - Narcisa Balaban lanseaza noi acuzații grave la adresa lui Nicolae Guța. Fosta partenera a interpretului de muzica de petrecere declara ca acesta vrea sa il intoarca pe Alberto, fiul pe care cei doi il au impreuna, impotriva sa. Iata declarațiile disperate ale Narcisei Balaban!


Ce parere ai despre aceasta stire?