Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia și Coreea de Nord încearcă să fure vaccinul anti-Covid. Hackerii au atacat sistemele companiilor farmaceutice

Publicat:

Potrivit BBC, hackerii din Coreea de Nord si Rusia au incercat sa sparga sistemele mai multor companii farmaceutice, implicate in dezvoltarea vaccinului anti Covid. Gruparea rusa ar purta numele de "", in timp ce celelalte doua din Coreea de Nord isi spun "Zinc" si "Cerium". Rusii ar fi actionat insistent prin introducerea a milioane de combinatii de parole, pentru a putea accesa sistemele informatice.  Gruparile lucrau pent (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania amenința Rusia cu represalii grave, dupa ce hackerii au atacat SPD: Serviciile secrete au fost implicate

10:05, 03.05.2024 - Berlinul a acuzat vineri hackerii rusi sustinuti de Moscova de un atac cibernetic "intolerabil" impotriva membrilor Partidului Social-Democrat din Germania si a avertizat ca acesta nu va ramane fara consecinte, relateaza AFP.

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene. Un ministru ceh spune sa rușii au facut mii de atacuri cibernetice

14:55, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, spune ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka. Acesta descrie o campanie a Moscovei destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, prin atacuri cibernetice.

Hackerii ruși au atacat companii de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia

14:51, 05.04.2024 - Rusia incerca sa saboteze caile ferate europene. Grupuri de hackeri pro-ruși au efectuat atacuri cibernetice asupra companiilor de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia, scrie Financial Times .

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Ucraina a atacat Rusia cu zeci de drone, pentru a doua noapte la rand. Rușii spun ca au distrus 30 dintre ele

09:15, 13.03.2024 - Ucraina a atacat cu drone pentru a doua noapte consecutiv mai multe regiuni din Rusia. Peste 30 de drone au fost distruse in aer deasupra regiunii Voronej, au declarat oficiali ruși citați de Reuters.

Microsoft susține ca hackerii susținuți de statul rus incearca din nou sa ii sparga sistemele

18:25, 08.03.2024 - Microsoft a declarat ca un grup de hackeri sponsorizat de statul rus, numit Midnight Blizzard, a incercat din nou sa patrunda in sistemele sale, folosind informații pe care le-a furat din e-mailurile corporative ale gigantului tehnologic in ianuarie, noteaza Reuters. Dezvaluirea arata ca grupul de hacking,…

Rușii incearca sa fuga de Putin in Coreea de Sud. Un numar record de cereri de azil, inregistrate la Seul in 2023 și 2024

10:00, 26.02.2024 - Un numar record de ruși incearca sa obțina azil politic in Coreea de Sud in ultima perioada, conform informațiilor oferite de autoritațile de la Seul, relateaza CNN. Numarul cererilor de zil din partea cetațenilor ruși au crescut de cinci ori in ultimul an, aceștia devenind cel mai mare grup etnic care…

Hackerii perfecționeaza atacurile cu ChatGPT, avertizeaza OpenAI și Microsoft

10:50, 15.02.2024 - Giganții tehnologici Microsoft și OpenAI trag un semnal de alarma cu privire la creșterea utilizarii instrumentelor de inteligența artificiala, precum ChatGPT, in atacurile cibernetice. Cele doua companii au emis un avertisment comun, subliniind faptul ca hackerii recurg la modele lingvistice pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?