Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romanian Snooker Masters îl pierde pe Judd Trump. Tabloul complet al semifinalelor

Publicat:

și-a stabilit, vineri, la Circul Metropolitan București, semifinalele: și .

este singurul campion mondial ramas in cursa pentru trofeul turneului internațional organizat de catre si McCann/Thiess Events in cadrul circuitului mondial . Scoțianul John Higgins, de patru ori caștigator la , a fost eliminat din competiție in cel de-al treilea sfert de finala al programului de vineri.

Higgins a reușit de patru ori in cele cinci jocuri disputate sa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dallas Mavericks a completat tabloul semifinalelor Conferintei de Vest din play-off-ul NBA, gratie victoriei in fata lui Los Angeles Clippers

13:00, 04.05.2024 - Dallas Mavericks a completat tabloul semifinalelor Conferintei de Vest din play-off-ul ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), gratie victoriei cu 114-101 in fata lui Los Angeles Clippers, vineri pe propriul teren, in meciul cu nr. sase din primul tur, informeaza AFP, citat de Agerpres.

CM Snooker 2024: Kyren Wilson, tot mai aproape de calificarea in finala de la Crucible

09:25, 04.05.2024 - Kyren Wilson il conduce cu 14-10 pe David Gilbert și este mare favorit la calificarea in finala Campionatului Mondial de Snooker. In cealalta semifinala de la Crucible este in continuare echilibru (8-8 in disputa dintre Jak Jones și Stuart Bingham).

Tabloul complet al curselor charter de pe Aeroportul Suceava. Curse mai multe, operatori noi

20:30, 18.04.2024 - Sezonul turistic 2024 se anunța unul destul de ofertant daca ne raportam la cursele charter de vacanța ce vor fi operate de pe aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava. Spre deosebire de anii anteriori, constatam o suplimentare a curselor aeriene catre Creta/Heraklion (de la 2 curse saptamanale in sezonul…

CM Snooker: Adversarul lui Ronnie O'Sullivan din primul tur - Tabloul complet al meciurilor

13:15, 18.04.2024 - Joi a avut loc tragerea la sorți a partidelor contand pentru turul intai al Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie O'Sullivan, unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului, va da in runda inaugurala de la Crucible peste Jackson Page (locul 43 mondial).

Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, 28 aprilie – 4 mai, in AntenaPLAY. Programul complet al Romaniei

17:36, 07.04.2024 - Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A se va disputa in perioada 28 aprilie – 4 mai, in Italia, acolo unde va fi prezenta si nationala Romaniei. Meciurile tricolorilor vor fi transmise in AntenaPLAY.

VIDEO Lidera mondiala, victorie cu mari emoții la WTA Miami - Tabloul complet al optimilor

09:15, 25.03.2024 - Linda Noskova furnizase surpriza inceputului de an eliminand-o pe Iga Swiatek in turul trei de la Australian Open 2024, iar tanara jucatoare din Cehia i-a pus din nou mari probleme liderei clasamentului mondial in a treia runda a turneului WTA 1.000 de la Miami.

S-au tras la sorți meciurile din „sferturile” Champions League. Tabloul complet și posibilele semifinale

14:16, 15.03.2024 - Astazi a avut loc, la Nyon, tragerea la sorți a duelurilor din sferturile de finala ale UEFA Champions League. Astfel, sorții au decis ca Real Madrid sa intalneasca deținatoarea trofeului, Manchester City, in meciul care va fi capul de afiș al „sferturilor” Champions League. Atletico Madrid, tripla…

WTA Doha: Multipla campioana de Grand Slam eliminata in sferturi – Tabloul semifinalelor

21:55, 15.02.2024 - Dupa un parcurs excelent de la revenirea in circuit, Naomi Osaka s-a oprit in sferturile de finala ale turneului „WTA 1000” de la Doha, dupa doua seturi pierdute la tiebreak in fața Karolinei Pliskova.


Ce parere ai despre aceasta stire?