REŢETA ZILEI: Salată de spanac şi carne
Publicat:Ingrediente - 2 portii:
150 gr friptura rece de curcan
45 frunze spanac crud
4 rosii
piper
sare
ulei de masline
Mod de preparare:
Rosiile si friptura se taie bucati. Spanacul se spala bine.
Pe farfurii se asaza alternativ – spanac, rosii si carne.
Se adauga ulei, sare si piper, dupa gust.
Se poate servi cu otet sau zeama de lamaie.
Vezi mai multe retete pe bucataria-romaneasca.ro.
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne
12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!
Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas
17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…
Rețeta de salata orientala cu ridichi. Un preparat gustos pentru perioada postului
10:45, 02.05.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru perioada postului, atunci pregatește rețeta de salata orientala cu ridichi. Este un preparat sanatos și gustos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!
Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte
16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…
Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole. O mancare de post delicioasa și sanatoasa
10:25, 12.04.2024 - Rețeta de orez cu sos de roșii și fasole este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!
Palmieri cu scorțișoara. Rețeta de desert simplu, din doar trei ingrediente
23:05, 05.04.2024 - Tot ce ai de facut pentru acest desert este sa intinzi o foaie de aluat foietaj cat mai subțire. Presari peste ea cele necesare, o decupezi și o modelezi sub forma de palmieri. Apoi, coci delicioșii palmieri intr-un timp scurt, la temperatura medie. Daca dorești ca desertul sa fie de post, gasești in…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere
16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…