Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reteta de detoxifiere: Salata de patrunjel

Publicat:

Reteta de detoxifiere: Salata de patrunjel Iata o salata de patrunjel, care te va ajuta sa elimini surplusul de toxine. 

Patrunjelul verde ajuta digestia, dezinfecteaza tubul digestiv si caile urinare, dreneaza ficatul, intareste imunitatea, are efect antiseptic asupra cailor respiratorii. Dar cele mai spectaculoase efecte ale frunzelor de patrunjel se inregistreaza asupra glandelor endocrine. 

Se spala bine in apa rece trei legaturi de patrunjel, apoi se taie cat mai fin posibil  si se pun intr-un vas in care se mai adauga zeama de la jumatate de lamaie, putin ulei si sare. Pentru un…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Reteta autentica: Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului promoveaza salata cu icre de stiuca de la Tulcea

14:45, 16.04.2024 - Intr un efort de promovare si protejare a traditiilor culinare locale, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului aduce in atentia publicului unul dintre cele mai pretioase si autentice delicatese din regiunea Deltei Dunarii: Salata cu icre de stiuca de Tulcea.Cu o reteta traditionala protejata,…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Ingredientele care te ajuta sa scapi de petele galbene de pe adidași. Trucul care iți va fi de mare folos

10:50, 10.04.2024 - Adidașii albi sunt o alegere preferata de mulți romani datorita versatilitații lor, insa pastrarea lor imaculata poate fi o provocare, mai ales cand vine vorba de petele galbene care par a fi imposibil de indepartat. Ei bine, noi iți vom spune care sunt ingredientele ce te ajuta sa scapi de petele galbene…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…

Imnul național va fi tiparit pe biletele de acces la evenimente. Sociolog: „Legea asta e ca patrunjelul in ciorba, nu ajuta, dar nici rau nu face”

06:05, 06.03.2024 - Legea care ii obliga pe organizatorii de evenimente sa tipareasca pe bilete Imnul Național al Romaniei, pentru ca toți participanții sa il intoneze corect, a fost promulgata de președintele Klaus Iohannis. Sociologii insa nu sunt siguri ca romanii vor invața astfel imnul sau ca vor fi mai patrioți.

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:00, 28.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…


Ce parere ai despre aceasta stire?