Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reconstituirea oribilei crime de la Făget. Ucigașul, dus la locul faptei

Publicat:

, cel care a ingrozit o țara intreaga dupa ce a ucis doi oameni in bataie și a atacat tot ce i-a ieșit in drum a ajuns, din nou, la Faget. In cadrul anchetei a avut loc ... The post Reconstituirea oribilei crime de la Faget. Ucigașul, dus la locul faptei appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

ONU cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru crime de razboi in Gaza, printr-o rezoluție adoptata vineri

13:00, 05.04.2024 - Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite a adoptat vineri o rezoluție prin care cere ca Israelul sa fie tras la raspundere pentru crime de razboi și crime impotriva umanitații in Fașia Gaza. Israelul a respins-o, numind textul o „deformare a realitații”, scrie Reuters.

AMNISTIAT DUPA 10 CRIME Ucigașul basarabean care a șocat cei mai periculoși interlopi din Romania

10:30, 04.04.2024 - Aceasta poveste tulburatoare arata complexitatea sistemului judiciar și a influențelor din spatele unor decizii aparent controversate. The post AMNISTIAT DUPA 10 CRIME Ucigașul basarabean care a șocat cei mai periculoși interlopi din Romania first appeared on Informatia Zilei .

Care sunt simptomele hipertensiunii arteriale. Afecțiunea cardiaca este cunoscuta drept „ucigașul tacut”

15:00, 26.03.2024 - In cel mai recent episod Medicool, dr. Mihai Pautov și invitatul sau, medicul cardiolog Ștefan Busnatu, au explicat ce este hipertensiunea arteriala, dar și cum putem face fața acestei afecțiuni.

Aniversarea de 80 de ani a Mormantului Tracic de la Kazanlak va fi sarbatorita in stil mare

11:40, 23.03.2024 - Cea de-a 80-a aniversare a deschiderii Mormantului Tracic de la Kazanlak va fi sarbatorita printr-un eveniment special care va include un spectacol de reconstituire in luna aprilie, a anuntat joi administratia locala. Reconstituirea va reproduce scene din cele mai bine conservate fresce din perioada…

Filmul oribilei crime din Botoșani, unde o femeie a fost ucisa de propriul soț in scara blocului

09:11, 21.03.2024 - Filmul oribilei crime din Botoșani, unde o femeie a fost ucisa de propriul soț in scara blocului Femeia ucisa de soț in Botoșani ducea o viața de calvar. La scandalurile facute de barbat asista neputincioasa fiica acestora de 18 ani, eleva la Liceul Laurian. Ea a fost cea care a dat peste scena șocanta…

Daniela Klette, membra a organizației teroriste RAF, a fost prinsa dupa 30 de ani. Grupul „a terorizat” Germania, cu jafuri și crime

19:40, 27.02.2024 - Daniela Klette, o femeie care facea parte din Facțiunea Armata Roșie (RAF), o organizație terorista germana, a fost arestata luni la Berlin, dupa mai bine de 30 de ani in care a reușit sa fuga, transmite BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?