Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan, tânărul care s-a spânzurat la Sintea Mare, a fost găsit chiar de mama lui

Publicat:

Razvan H., un adolescent de 16 ani care avea toata viața inaintea sa, a facut un gest extrem duminica dupa-masa. Tanarul care s-a spanzurat din... The post Razvan, tanarul care s-a spanzurat la , a fost gasit chiar de mama lui appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima saptamana de inscrieri la Bike ‘n Fun Race 2024 de la Ghioroc

10:25, 08.05.2024 - O noua ediție a concursului de ciclism și distracție Bike ‘n Fun Race va avea loc in 25 mai, pe plaja lacului de la Ghioroc.... The post Ultima saptamana de inscrieri la Bike ‘n Fun Race 2024 de la Ghioroc appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Targul de Paști va fi deschis pana in 12 mai

16:20, 06.05.2024 - Comunicat Primaria Arad. Targul de Paști, organizat pentru prima data in Piața Catedralei din Arad, va fi deschis inca o saptamana, mai exact pana in... The post Targul de Paști va fi deschis pana in 12 mai appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Polițiștii aradeni, in ajutorul familiilor nevoiașe

11:40, 04.05.2024 - Polițiștii aradeni au pus mana de la mana și au achiziționat alimente, dulciuri și jucarii pe care le-au distribuit unor familii nevoiașe, de pe raza... The post Polițiștii aradeni, in ajutorul familiilor nevoiașe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cupa „Școlii Padureni” și-a disputat a IX-a ediție

14:06, 01.05.2024 - Colectivul didactic al Școlii Gimnaziale Padureni, din orașul Chișineu-Criș, in frunte cu directoarea Judit Sime și profesorul de Educație Fizica și Sport Andrei Palfi, au... The post Cupa „Școlii Padureni” și-a disputat a IX-a ediție appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tragedie la Rahau: Un tanar de 17 ani a fost gasit spanzurat de un copac, in gradina casei

12:26, 21.04.2024 - Tragedie la Rahau: Un tanar de 17 ani a fost gasit spanzurat de un copac, in gradina casei Tragedie la Rahau: Un tanar de 17 ani a fost gasit spanzurat de un copac, in gradina casei. Descoperirea a fost facuta de o vecina.  La data de 20 aprilie 2024, in jurul orei 06.30, Poliția Municipiului Sebes…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Preot injunghiat in curtea unei manastiri. Agresorul s-a spanzurat

14:50, 11.03.2024 - Un preot a fost injunghiat , de un barbat, in curtea unei manastiri din Republica Moldova. Atacatorul s-a sinucis ulterior intr-o padure din apropiere, transmite Deschide.md. Potrivit autoritaților, starețul manastirii „Acoperamantul Maicii Domnului” din localitatea Cosauți, din Republica Moldova, arhimandritul…


Ce parere ai despre aceasta stire?