Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Râmnicu Vâlcea: Centru de logopedie pentru copiii cu tulburări de vorbire

Publicat:

Asociația Zi de Bine amenajeaza in , in colaborare cu Asociația AVA, un Centru de logopedie pentru copiii cu tulburari de vorbire. Centrul va deservi atat copii cu sindrom Down sau autism cat și copii tipici, din medii defavorizate. sunt aproximativ 400.000 de copii cu tulburari de pronuntie, conform Centrului de , iar din cauza unor sunete necorectate la timp, mulți copii ajung sa fie marginalizați de colegi și chiar de profesori. De aici și pana la a deveni un adult cu anxietați de interacțiune sociala, este doar un pas. Ședințele de logopedie ii…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 40% dintre copiii si tinerii romani se aflau in risc de saracie sau excluziune sociala in 2021

09:30, 05.04.2024 - Romania se situeaza pe primul loc, la nivel european, in topul tarilor in care copiii si tinerii sunt puternic afectati de saracie. Datele din anul 2021, luate in calcul in elaborarea unei strategii pentru sprijinirea parintilor, arata ca peste 40% dintre copiii si tinerii romani din grupa de varsta…

Tupeul primarului Mircea Gutau: "Averea mea nu este fabuloasa. Sunt cel mai bun!" Edilul condamnat la inchisoare, delir total in emisiunea "Culisele statului paralel"

12:15, 04.04.2024 - Mircia Gutau  este unul dintre cei mai influenți oameni din Ramnicu Valcea și se afla astazi la cel de-al patrulea mandat de primar al orașului. In urma cu 14 ani, a fost condamnat de Inalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și șase luni de inchisoare. Procurorii DNA l-au acuzat la acea vreme…

Ministrul Simona Bucura-Oprescu, la inaugurarea Centrului de tratament și recuperare pentru copii cu dizabilitați de la Pitești

08:56, 02.04.2024 - Ministrul Simona Bucura-Oprescu a participat la inaugurarea Centrului de tratament și recuperare pentru copii cu dizabilitați de la Spitalul de Pediatrie Pitești, un exemplu de bune practici in acest sens.   Centrul dispune de spații dotate cu aparatura de ultima generații. Investițiile de modernizare,…

Schimbare majora la pașaportul simplu temporar. Se va emite doar in anumite condiții

20:05, 18.03.2024 - Actul normativ reglementeaza posibilitatea ca datele biometrice si datele cetatenilor romani sa fie preluate o singura data de personalul consular, la misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei, dar sa poata fi utilizate atat pentru eliberarea pasaportului simplu electronic, cat si pentru…

Ședințe de terapie gratuite pentru copiii cu deficiențe de auz și vorbire. Proiect al Arhiepiscopiei

09:41, 18.03.2024 - Din luna aprilie, o echipa de profesori psihopedagogi va desfașura un proiect de voluntariat adresat copiilor cu deficiențe de auz și vorbire din județul Buzau, avand varste cuprinse intre 3 și 7 ani. Copiii vor beneficia de ședințe de terapie gratuite (demutizare, antrenament auditiv, logopedie), in…

Accesibilitate in transportul public. Facilitați pentru persoanele cu dizabilitați in stații și mijloace de transport

11:40, 01.03.2024 - Proiectul „Pune frana discriminarii” a fost votat in unanimitate in Consiliul General al Municipiului București. Inițiativa a beneficiat de expertiza Autoritații Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilitați (ANPDPD) din subordinea MMSS. Societatea de Transport București va trebui…

Crucea Roșie Romana a inaugurat Centrul E.G.A.L. Alexandria / 60 de copii și tineri defavorizați vor beneficia de masa calda, ajutor la teme și sesiuni de dezvoltare abilitați

09:51, 27.02.2024 - Social Crucea Roșie Romana a inaugurat Centrul E.G.A.L. Alexandria / 60 de copii și tineri defavorizați vor beneficia de masa calda, ajutor la teme și sesiuni de dezvoltare abilitați februarie 27, 2024 09:48 52,2% dintre copiii din Romania traiesc in risc de saracie sau excluziune sociala; 29%…

Centrul „Micul Prinț” Bistrița: Cum sa previi dispariția copiilor cu autism de acasa

15:26, 21.02.2024 - Copiii cu autism pot fugi din locurile sigure și se pot rataci, deoarece au un sentiment de pericol mai slab decat alți copii. Se poate intampla și pentru ca doresc pur și simplu sa exploreze ceva interesant. Alții pot incerca sa paraseasca situații care ii fac anxioși. De asemenea, scopul poate fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?