Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rămăşiţele umane găsite în munţii din California sunt ale actorului britanic Julian Sands

Publicat:

Actorul britanic , cunoscut pentru rolurile sale in seriale precum „24” și filme ca „A Room with a View” și „”, a fost gasit mort dupa ce a fost dat disparut in ianuarie in munții din sudul Californiei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O mulțime de schelete umane au fost gasite in curtea unui spital din Romania! Se fac anchete de amploare in zona

15:55, 24.04.2024 - Este alerta in Vaslui! O mulțime de schelete umane au fost gasite in curtea spitalului. Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili contextul in care au ajuns scheletele in acea zona. Exista deja cateva ipoteze despre ce ar fi putut sa se intample.

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

13 schelete umane au fost gasite in curtea Spitalului Vaslui. "Sunt asezate intr-un anumit fel, sunt urme de sicriu"

13:31, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui, fiind luata in calcul varianta ca in zona ar fi fost un vechi cimitir.

Se vehiculeaza ipoteza unei crime in cazul fragmentelor umane gasite la Uliești

13:20, 06.04.2024 - In cursul zilei de ieri, 05 aprilie a.c., un barbat a descoperit pe margine Autostrazii București-Pitești, pe raza localitații Uliești, un fragment uman, respectiv un membru inferior. Dupa ce a alertat autoritațile, polițiștii, criminaliștii și procurorii sosiți la fața locului au descoperit și restul…

Au fost gasite ramașițele unui copil de doi ani, disparut in timp ce se afla la bunici. Moartea sa ramane inca un mister

22:20, 01.04.2024 - O parte din ramașițele lui Emile Soleil, un baiețel de doi ani și jumatate disparut intr-un mic sat din Alpii francezi, in timp ce se afla la bunici, au fost gasite de o excursionista, intr-o zona care fusese deja cercetata.

Ramașițele unui copil de doi ani adus in vacanța la bunici au fost gasite dupa opt luni de la dispariția lui

12:16, 01.04.2024 - Un baiețel de doi ani a disparut in iulie, iar dupa opt luni, ramașițele lui au fost gasite nu departe de zona unde fusese vazut ultima oara. Emile Soleil fusese adus sa stea in vacanța de vara la bunici, iar in 8 iulie a fost dat disparut.

Descoperire: Uneltele de piatra din Ucraina – Dovezi uimitoare ale primei prezențe umane in Europa

15:16, 10.03.2024 - Specialiștii au stabilit ca mai multe instrumente din piatra, gasite in vestul Ucrainei, au o vechime de peste un milion de ani. Ele ar putea fi cea mai veche dovada a prezenței umane pe continent. Potrivit biziday.ro, in anii 1970, intr-o cariera din Korelovo, la poalele Munților Carpați, au fost gasite…

Descoperire ingrozitoare. Cadavrul unei femei și ramașițele a 30 de persoane au fost gasite intr-o casa inchiriata de un barbat

11:50, 18.02.2024 - Caz șocant intr-o casa. Au fost gasite ramașițele umane a 30 de persoane și cadavrul unei femei de 30 de ani. Un barbat care a inchiriat locuința a ținut acolo trupul neinsuflețit timp de doi ani. Polițiștii au fost ingroziți de ce au gasit in interior.


Ce parere ai despre aceasta stire?