Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Turcan: Recompensarea groparului justiţiei, a lui Iordache "altă întrebare", cu şefia Consiliului Legislativ este incalificabilă

Publicat:

considera ca recompensarea "groparului justitiei", a lui Iordache "alta intrebare", cu sefia este incalificabila. Ea adauga ca alegerea lui este "profund viciata, in afara legii de organizare si functionare a ". "Oricine a putut vota un asemenea om nu are nicio legatura cu legea, respectarea si aplicarea ei", spune Turcan.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gorghiu, despre o decizie a CSM: „Mi-aș fi dorit sa spulbere orice fel de semn de intrebare”

17:46, 25.04.2024 - Eu mi-aș fi dorit ca decizia CSM sa spulbere orice fel de semn de intrebare, de nelamurire a publicului, spune ministrul Justiției, Alina Gorghiu, dupa ce CSM a stabilit ca nu o suspenda din funcție pe judecatoarea din procesul lui Vlad Pascu.

Un magistrat de la Criuleni preia, temporar, șefia Institutului Național al Justiției: Despre cine este vorba

14:40, 19.03.2024 - Magistratul Adrian Cerbu, de la judecatoria Criuleni, a fost detașat pentru exercitarea temporara a atribuțiilor de director al Institutului Național de Justiție. Decizia a fost luata la ședința de astazi a Consiliului Superior al Magistraturii.

Tudorel Toadr a pierdut șefia Universitații din Iași. Noul rector ales este Liviu Maha.

09:05, 19.03.2024 - Fostul ministru al Justiției in perioada Dragnea, Tudorel Toader, a pierdut șefia Universitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași dupa ce a ocupat funcția de rector vreme de doua mandate. Noul rector a fost ales profesorul Liviu Maha.

Iohannis sesizeaza CCR in cazul Legii privind executorii judecatoresti. Ce amendamente amendamente aduce președintele

13:10, 14.03.2024 - Potrivit sursei citate, legea supusa evaluarii de constitutionalitate este neclara in ceea ce priveste schimbarea sediului unui executor judecatoresc."Un executor judecatoresc are sediul in circumscriptia unei judecatorii, insa competenta sa teritoriala se intinde pe intreaga circumscriptie a curtii…

Alina Gorghiu, despre aderarea Romaniei la Schengen: "Este un parcurs pe care nu mai poate sa-l impiedice nici macar cancelarul Austriei"

11:40, 07.03.2024 - Alina Gorghiu, ministrul Justitiei si vicepresedintele PNL, a vorbit, in direct la Antena 3 CNN, de la Congresul PPE. Ea a subliniat ca pana la finalul anului Romania va intra in Schengen terestru.

Ce spune ministrul Justitiei despre gafa facuta de judecatoarea din cazul lui Vlad Pascu. Alina Gorghiu: „O pata neagra”

19:15, 26.02.2024 - Pe 22 februarie ar fi trebuit sa se dea o prima sentința in cazul tanarului Vlad Pascu, autorul tragicului accident de la 2 Mai. Nnumai ca, din motive de nereprezentare, tanarul cerea amanarea procesului. Un moment extrem de delicat, de altfel o adevarata gafa, a fost cea a judecatoarei Ancuța Ioana…

(doc) Ultima ora! Andrei Iavorschi revine la șefia Institutului Național de Probațiune, dupa aproape 2 ani de la suspendare

13:35, 23.02.2024 - Ex-șeful Institutului Național de Probațiune, Andrei Iavorschi, a fost restabilit in funcție. Un ordin in acest sens a fost semnat de ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, astazi, 23 februarie 2024.

Rares Bogdan si Alina Gorghiu au fost la pas prin Arges

12:50, 15.02.2024 - Europarlamentarul și prim vice-președintele PNL Rareș Bogdan a venit sambata, 10 februarie, in Argeș, invitat de ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu. Vizita a coincis și cu lansarile celor doi tineri candidați liberali, Gabriel Gheorghe Tudor la Costești și antreprenorul Dumitru…


Ce parere ai despre aceasta stire?