Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Propuneri - Restricții în weekend pentru nevaccinați și recompense pentru cei care se vaccinează

Publicat:

, , a declarat ca a propus, in sedinta coalitiei de guvernare, un set de masuri de accelerare a campaniei de vaccinare anti-COVID, cum ar fi de recompensa pentru cei care se vaccineaza si restrictive pentru cei nevaccinati.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Timotion 10 vine cu restricții de trafic in weekend, in zona centrala a Timișoarei

16:15, 09.05.2024 - Mai multe strazi din zona centrala a Timișoarei vor fi inchise duminica, pe fondul desfașurarii evenimentului sportiv Timotion 10. Mijloacele de transport in comun care trec prin centru vor avea traseele modificate.

Lucrari de asfaltare și restricții de circulație din acest weekend pana saptamana viitoare

08:16, 27.04.2024 - In acest week-end vom incepe lucrarile de asfaltare in doua intersecții importante din oraș: strada Gheorghe Doja cu Bdul. 1848 și strada Gheorghe Doja cu Bdul. 1 Decembrie 1918. Lucrarile vor demara sambata, 27.04.2024, și se vor finaliza cel tarziu vineri, 3.05.2024. In timpul acestor lucrari, va…

Restricții de circulație in Ungaria in acest weekend! Vezi care sunt excepțiile

09:40, 29.03.2024 - CNAIR anunța ca vor fi instituite restrictii de circulatie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj (peste 7,5 tone) in perioada Sarbatorilor Pascale Catolice... The post Restricții de circulație in Ungaria in acest weekend! Vezi care sunt excepțiile appeared first on Special Arad…

Restricții pentru vehiculele de mare tonaj in Ungaria, in acest weekend

13:45, 28.03.2024 - Intrucat Sarbatorile Pascale Catolic au loc in acest weekend, pe teritoriul Ungariei vor fi restricții de circulație, cu cateva excepții, pentru toate vehiculele de mare tonaj (peste 7,5 tone). Autoritațile romane le atrag atenția șoferilor care vor trece pe la punctele de trecere a frontierei.

Restricții de circulație in București, in acest weekend! Opt linii de autobuz vor fi deviate pentru evenimentul sportiv "Legal Half-Marathon 2024"

18:25, 22.03.2024 - Anunț important pentru bucureșteni! Vor avea loc restricții de circulație in București, in acest weekend! Opt linii de autobuz vor fi deviate pentru evenimentul sportiv "Legal Half-Marathon 2024".

Unde poți merge sa privești fotbal in acest weekend: Partidele din cadrul Ligii Naționale feminine, dar și jocurile din Ligile de juniori și copii, in program

20:10, 01.03.2024 - Federația Moldoveneasca de Fotbal prezinta programul fotbalistic pentru acest weekend. Astfel, sambata și duminica vom putea urmari meciurile tur din cadrul 1/4 de finala a Cupei Moldovei la fotbal, partidele din cadrul Ligii Naționale feminine, dar și jocurile din Ligile de juniori, junioare și copii…

Un val de caldura neobișnuita lovește Romania in weekend. In ce zone se anunța lapovița

15:10, 23.02.2024 - Meteorologii au anunțat cum va fi vremea in weekend. Sfarșitul de saptamana vine cu o vreme neobișnuita, o creștere spectaculoasa a temperaturilor. Țara noastra va fi lovita de un val de aer cald și umed, provenind din regiunea mediteraneana și nordul Africii.

Copiii, invitați la Centrul Iazul Morilor. Ce activitați vor fi in weekend la Școala din Parc

09:11, 16.02.2024 - In acest sfarșit de saptamana, copiii sunt așteptați la noi activitați organizate in cadrul proiectului Școala din Parc. Atelierele se vor desfașura la Centrul Iazul Morilor, intre orele 10:00 – 13:00, atat sambata, cat și duminica. Programul evenimentelor poate fi consultat mai jos:


Ce parere ai despre aceasta stire?