Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacţie a cântăreţului acuzat de abuz de fiica lui Aurelian Preda: "Nu am fost informat oficial". VIDEO

Publicat:

In aceasta saptamana, la "", a povestit ca a fi trait clipe cumplite, la scurt timp dupa moartea tatalui ei. Tanara sustine ca cel care trebuia sa-i poarte de grija, bunul prieten al artistului, ar fi abuzat-o!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii șocante! Un roman acuzat ca și-a ucis soția și fiica, pe care a și violat-o a fost eliberat in Franța

08:30, 26.04.2024 - Marian Marinescu, un barbat de origine romana suspectat ca si-a ucis sotia si fiica si ca a violat-o pe aceasta din urma, in 1993, in sud-estul Frantei, a fost pus miercuri in "libertate supravegheata", dupa aproape trei ani de detentie, in asteptarea procesului sau, au anuntat avocatii care se ocupa…

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Acces Direct. Prima reacție a frizeriței, dupa cearta cu Nicoleta. Ce spune femeia despre acuzațiile care i se aduc: "Are niște probleme..." / VIDEO

18:20, 15.04.2024 - In urma acuzațiilor aduse de Nicoleta, Elena, frizerița care și-a deschis salon la parterul blocului in care locuiește femeia care se considera o victima, și-a spus partea de adevar. Ce spune despre cearta cu femeia.

Diana Șoșoaca, reacție exploziva dupa ce a obținut ordin de protecție impotriva soțului ei. Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei: ”Am fost nevoita...”

09:15, 03.04.2024 - Diana Șoșoaca se simte intr-un pericol din ce in ce mai mare. A obținut ordin de protecție impotriva soțului ei, de care se pregatește sa divorțeze. Senatoarea a facut declarații despre aceasta masura și a precizat ca Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei.

Barbat din Rafaila arestat, dupa ce a fost acuzat ca și-a violat propria fiica

14:55, 27.03.2024 - CAZ… Polițiștii vasluieni fac cercetari asupra unui barbat de 46 de ani din comuna Rafaila, acuzat ca și-a violat propria fiica, o tanara de 20 de ani. Tanara, beneficiara a serviciilor Centrului de Educație Incluziva din Negrești, mergea acasa, la sfarșitul saptamanii și, intr-una din zile, s-a intamplat…

Acces Direct. Antrenor de tenis, evacuat de urgența din vila din Snagov. Fiica și fosta soție s-ar fi aliat impotriva lui Mihai: „Sunt un om disperat”

19:35, 14.03.2024 - La o varsta respectabila, Mihai Tomescu a ajuns la capatul puterilor. Antrenorul de tenis susține ca fiica și fosta soție au vrut sa ii ia tot, el urmand sa fie evacuat din casa din Snagov, singura proprietate pe care ar fi vrut sa o pastreze.

Acces Direct. Soțul Simonei a dezvaluit ororile prin care ar fi trecut, din cauza vecinului. Barbatul vrea ca Ionuț sa plateasca: ”Se vede clar...” / VIDEO

17:20, 12.03.2024 - Dupa ce soția lui a facut dezvaluiri dureroase despre ceea ce s-ar intampla in localitatea lor, barbatul a decis sa o susțina cu noi acuzații la adresa vecinului! Mircea a facut dezvaluiri despre ororile pe care le-ar fi trait din cauza lui Ionu. Fiica lor ar fi avut de suferit in acele momente!

O noua reacție dinspre CS Dinamo dupa ce u n antrenor e acuzat de viol: „Am dovedit transparența totala”

12:35, 15.02.2024 - Reprezentații CS Dinamo au avut o noua reacție pe tema scandalului iscat la secția de inot, acolo unde unul dintre antrenori este acuzat ca ar fi violat o fetița in varsta de 7 ani.  Dupa comunicatul clubului și reacția lui Mihai Popovici, tatal lui David Popovici și cel conduce Academia de Inot din…


Ce parere ai despre aceasta stire?