Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prețurile la carburanți în Alba Iulia, a treia zi de scădere ușoară. Cât costă benzina și motorina în oraș

Publicat:

Prețurile la carburanți in Alba Iulia, a treia zi de scadere ușoara. Cat costa benzina și motorina in oraș Prețurile la benzina și motorina la stațiile din oraș scad ușor, pentru a doua zi consecutiv. Este vorba despre doar cațiva bani pe litru.  Mai multe benziarii au redus prețurile vineri, dupa ieftinirile consecutive operate in ultimele 2 zile, potrivit datelor publicate de Monitorul Prețurilor. Prețurile pentru benzina și motorina in […] Citește Prețurile la carburanți in Alba Iulia, a treia zi de scadere ușoara. Cat costa benzina și motorina in oraș in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște: Cat va costa benzina și motorina, maine

12:45, 07.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 8 mai, șoferii vor plati cu 15 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 11 bani.

ANRE anunța noi prețuri la carburanți. Cit va costa un litru de benzina și motorina

12:25, 07.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referința pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru miine, 8 mai, transmite Noi.md. Astfel, prețul unui litru de benzina A95 nu trebuie sa depașeasca 26,02 lei, iar cel pentru un litru de motorina…

Pretul motorinei a continuat sa scada

16:40, 28.04.2024 - Pretul motorinei a continuat sa scada, astfel ca in Capitala aceasta a ajuns sa coste mai putin decat benzina. Potrivit aplicatiei Monitorul Preturilor, lansata de Consiliul Concurentei, in aceasta dimineata, un litru de benzina si de motorina standard porneste de la 7 lei si 32 de bani. In schimb,…

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Scumpiri uriașe la pompa in doar o luna. Cat au ajuns sa coste carburanții

07:55, 11.03.2024 -  Soferii romani platesc tot mai mult pentru combustibil. Comparativ cu luna trecuta, pretul mediu al unui litru de benzina s-a majorat cu 5,1%. Acest lucru inseamna ca un plin de 50 de litri costa cu 17,5 lei mai mult decat in urma cu 30 de zile. In cazul motorinei, pretul mediu al unui litru a crescut…

Ieftiniri ușoare la pompa, dupa scumpirile in lant: Cat vor costa in weekend benzina și motorina

10:50, 23.02.2024 - ANRE a publicat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele trei zile Prin urmare, prețul benzinei ramane neschimbat, iar pentru un litru de motorina șoferii șoferii vor achita cu 7 bani mai puțin decat astazi.


Ce parere ai despre aceasta stire?