Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţişti, atacaţi în Belgia de un suspect care striga “Allahu Akhbar”. Unul dintre ofiţeri a fost înjunghiat

Publicat:

1470498704 Un nou atac in Belgia O patrula de politisti din orasul Belgian, Charleroi a fost atacata in aceasta dupa-amiaza de un suspect, care avea asupra sa o maceta. Unul dintre ofiteri a fost ranit, precizeaza The Mirror.

La iesirea din sediul politiei din Charleroi, Belgia, un suspect înarmat cu un cutit sau o maceta a atacat doi politisti, reusind s-o înjunghie pe femeia-ofiter. 

, politia locala a anuntat acest incident pe Twitter. Totodata au povestit ca suspectul a fost împuscar, dar se afla înca în viata. 

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Baiatul injunghiat și taiat cu maceta la liceul Iuliu Maniu a fost externat. Adolescentul, declarații despre momentul atacului

15:10, 05.04.2024 - Elevul atacat la liceul Iuliu Maniu a fost externat, dupa o zi petrecuta in spital. Starea lui de sanatate este buna, insa necesita mai multe ingrijiri, din cauza unei plagi cauta de lovituri. Adolescentul a facut declarații curemuratoare despre mmentul in care a fost atacat.

De ce ar fi fost injunghiat elevul de 17 ani, la liceul Iuliu Maniu. Agresorul l-a taiat cu o maceta: ”Era foarta multa agitatie”

11:45, 04.04.2024 - In urma cu o zi, un elev de 17 ani a fost injunghiat de un alt adolescent, la liceul Iuliu Maniu. Totul s-a intamplat pe neașteptate, astfel ca nimeni nu a avut timp de reacție. Iata care ar fi motivul halucinant al atacului din București!

Politisti atacati cu securea. Focuri de arma pentru calmarea unui barbat care-si batea tatal

18:55, 01.04.2024 - Un caz de violenta in familie, care a avut loc in judetul Neamt, s-a soldat cu arestarea preventiva a unui individ agresiv. Pentru calmarea acestuia a fost necesara si interventia mascatilor.

Avansare in grad pentru ­aproape 200 de ofiteri si agenti din ­cadrul IPJ ­Prahova

00:31, 25.03.2024 - • 39 dintre acestia – ininte de termen, pentru merite deosebite Premergator marcarii Zilei Poliției Romane, la sfarsitul saptamanii trecute, la sediul IPJ Prahova a avut loc ceremonia de avansare in grad profesional a mai multor angajati ai institutiei. In acest context, intr-un comunicat al institutiei…

Criminalul lui Mihai Spataru, romanul ucis in Franța, a fost condamnat la 19 ani de inchisoare. Barbatul a fost injunghiat cu maceta

15:20, 22.03.2024 - Criminalul romanului care a fost ucis in Franța și-a primit sentința! Barbatul a fost condamnat la 19 ani de inchisoare. Mihai Spataru a fost injunghiat, iar din cauza ranilor grave, acesta s-a stins din viața. Barbatul din Irak va sta in spatele gratiilor aproape 20 de ani.

Tanar cautat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat doi barbați pe strada, la Timișoara, prins de polițiști

16:30, 13.03.2024 - Un tanar in varsta de 21 de ani, suspectat de tentativa de omor, dupa ce in toamna anului trecut a atacat doi barbați pe strada, la Timișoara, a fost prins cateva luni mai tarziu de polițiști. Maine, 14 martie, el va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei masuri preventive.

Vrajitoarea Sidonia, mama suspecților de crima de la petrecerea cu vedete din Padina: „Fiii mei au fost, de fapt, atacați”

17:36, 11.02.2024 - „Trebuie sa se elucideze acest caz. Trebuie sa se faca lumina in acest caz, pentru ca copiii mei nu sunt vinovați.Va rog, nu mai pot sa intru in detalii, dar chiar am ințeles ca acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atat va pot spune. Mi-a taiat copiii acel individ. Nici nu știu macar…

Barbat injunghiat cu 20 de lovituri de maceta, la o petrecere de fite, unde participau si Alex Velea, Antonia și Alina Eremia (VIDEO)

13:30, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviste a fost gasit injunghiat mortal la un hotel din zona montana Padina. Trei suspecti in acest caz se afla in custodia Politiei, anchetatorii afirmand ca, din primele verificari, reiese ca omorul s-a produs in urma unui conflict spontan. Atacatorii, baietii vrajitoarei…


Ce parere ai despre aceasta stire?