Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi concluzii legate de cauzele incidentului care a lăsat nord-vestul României fără curent / Evenimentul s-a produs în Croația

Publicat:

​Asociația Operatorilor de Transport și Sistem din Europa –ENTSO-E a publicat noi informații legate de incidentul din 8 ianuarie, care a lasat fara curent electric mai multe țari europene, iar în România județele din nord-vest. Atunci, zona sincrona din Europa continentala a fost separata în doua din cauza întreruperilor de pe rețeaua de transport produse într-un timp foarte scurt. Potrivit noilor concluzii, evenimentul s-a declanșat în stația electrica Ernestinovo din Croația, prin protecție la supracurent, la ora 15.04, ora României.

Acest…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezastru in Europa, unde sunt coduri portocalii de furtuni. Inundații in Germania și Olanda, grindina cat mingea de ping-pong in Franța

09:40, 04.05.2024 - Fenomenele meteo extreme afecteaza centrul și vestul Europei. Ploile torențiale au provocat inundații in Germania și Olanda, iar in Franța grindina a dat peste cap traficul rutier și aerian. Vremea se anunța capricioasa și in Bulgaria, Serbia și Ungaria, unde sunt in vigoare coduri portocalii și galbene…

Furtuna „RENATA”, care face ravagii prin Europa, se indreapta spre R. Moldova

21:40, 15.04.2024 - Furtuna Renata, care a provocat deja ravagii in mai multe țari ale Europei, se indreapta spre Romania și a Republicii Moldova, aducind cu ea un front de aer rece, ce va cauza scaderi de temperatura drastice, ploi abundente și vijelii puternice, anunța meteorologii de la București. Se estimeaza ca diferențele…

Știai ca cea mai inalta statuie din piatra din Europa se afla in Romania?

12:56, 03.04.2024 - Ascuns in inima Munților Carpați, acolo unde apele albastre ale Dunarii sculpteaza granița dintre Romania și Serbia, se ridica una dintre cele mai impresionante și mai puțin cunoscute minuni ale Europei – Monumentul lui Decebal. Aceasta sculptura uriașa, cea mai mare statuie din piatra a Europei, infațișeaza…

Anul trecut, au venit in Romania 20.000 de straini pentru tratamente medicale și au cheltuit 25 milioane de euro

00:30, 01.04.2024 - Peste 125 de milioane de lei au lasat anul trecut in țara turiștii straini veniți la tratamente medicale in Romania, potrivit datelor INS, preluate de Hotgnews. Aproape 20.000 de straini au vizitat Romania in scop medical, mai spune autoritatea statistica, astfel ca media cheltuielilor per turist trece…

Inflația ramane peste 7%. Ce arata cele mai recente date publicate de INS: lista alimentelor care s-au scumpit cel mai mult

10:36, 13.03.2024 -  Potrivit Institutului Național de Statistica, in februarie 2024, prețurile au crescut fața de luna trecuta pe medie cu +0,8%, un pas ceva mai mic decat in ianuarie, dar inca foarte mare fața de restul Europei. Astfel, in primele doua luni ale anului, in Romania prețurile au crescut deja cu +1,9%, un…

Inflația ramane peste 7%. Ce arata cele mai recente date publicate de INS: lista alimentelor care s-au scumpit cel mai mult

09:25, 13.03.2024 -  Potrivit Institutului Național de Statistica, in februarie 2024, prețurile au crescut fața de luna trecuta pe medie cu +0,8%, un pas ceva mai mic decat in ianuarie, dar inca foarte mare fața de restul Europei. Astfel, in primele doua luni ale anului, in Romania prețurile au crescut deja cu +1,9%, un…

Romania merge contra curentului și a dat lovitura in Europa: am depașit Ungaria și Polonia

11:00, 19.02.2024 - Impactul starii debile a economiei germane se rasfrange asupra celor mai mari țari din Europa de Est. Romania este intr-o poziție ceva mai favorabila fața de Ungaria și Polonia datorita absorbției ridicate a finanțarii de la Fondul de Redresare. In timp ce alocarea fondurilor de la Fondul de Redresare…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?