Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

National Geographic renunță la toți redactorii săi. Viitorul celebrei reviste se anunță sumbru

Publicat:

, faimoasa pentru articolele sale despre natura, istorie și știința, dar și pentru fotografii, va renunța la toți redactorii salariați in SUA. , care deține revista, spune ca ea va aparea in continuare in varianta tiparita in engleza, cu aceeași frecvența. Urmeaza alte taieri pentru celebrul dreptunghi galben.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stai in rand la spalatorie auto? Renunța. Meteorologii anunța ploi și pentru maine

20:30, 24.04.2024 - Serviciul Meteorologic de Stat, informeaza ca Republica Moldova revine la instabilitate atmosferica pentru ziua de maine. Astfel, pe 25 aprilie vor cadea averse insoțite de descarcari electrice, izolat in raioanele de nord și centru.

Stai in rand la spalatorie? Renunța. Meteorologii anunța ploi și pentru maine

20:25, 24.04.2024 - Serviciul Meteorologic de Stat, informeaza ca Republica Moldova revine la instabilitate atmosferica pentru ziua de maine. Astfel, pe 25 aprilie vor cadea averse insoțite de descarcari electrice, izolat in raioanele de nord și centru.

Ce se mai aude de viitorul Centru de Transplant Multiorgan. Tișe anunța discuții cu UMF Cluj: „Putem sa-l facem impreuna”

14:30, 24.04.2024 - Centrul de Transplant Multiorgan nu a reușit sa prinda finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cauta noi soluții pentru ca edificiul medical ultramodern sa devina realitate.

Demograful Vasile Ghețau trage marele semnal de alarma despre viitorul sumbru: 'Perspectivele populației in acest secol. Cu accent pe populația de 60 de ani'

17:15, 19.04.2024 - Motto: Trecutul ne ajuta sa ințelegem prezentul iar cunoașterea prezentului ne ajuta sa prevedem viitorul (autor necunoscut)Introducere • Partea intaia. Evoluții in prima jumatate a secolului • 1. Datele de baza ale proiectarilor, metoda, ipoteze •  2. Rezultate.  2.1.

Iese fum negru pe coșul de la Tulcea al baronului PSD Horia Teodorescu

08:35, 05.04.2024 - Cariera politica a baronului PSD de Tulcea Horia Teodorescu a intrat, de cateva saptamani, in impas și viitorul politic al acestuia este destul de sumbru. Bate vantul dinspre Bruxelles spre Tulcea Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, care este și liderul PSD din acest județ, nu…

Kylian Mbappe dezvaluie cand va anunța viitorul club: „Decizia finala nu imi aparține”

20:15, 22.03.2024 - Internaționalul francez Kylian Mbappe a vorbit in conferința de presa dinaintea amicalului cu Germania despre vehiculatul sau transfer la Real Madrid și despre participarea la JO de la Paris (26 iulie - 11 august 2024). Pentru prima oara din 3 ianuarie, cand a caștigat Supercupa Franței cu PSG, Kylian…

„Nu mi-e teama de razbunarea lui Trump”. Republicana Nikki Haley anunța ca nu renunța la campanie, in ciuda șanselor sale foarte mici

00:00, 21.02.2024 - Nikki Haley, candidata pentru nominalizarea republicana in alegerile prezidențiale din 2024, ultima adversara a lui Donald Trump in preliminarele partidului, a declarat din nou ca n-are de gand sa renunțe la campanie, in ciuda șanselor foarte mici, relateaza Reuters.

Ciolacu anunta ca renunta la functia de premier daca PNL iese de la guvernare: „Iohannis va primi mandatul meu de prim-minstru”

03:05, 15.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu sustine ca, daca liberalii vor decide sa se retraga de la guvernare, el isi va depune mandatul de prim-ministru. ”Daca ne suparam ca nu mai avem prim-ministru, cu toate ca am avut prim-ministru timp de trei ani si jumatate, avand un scor electoral de 20%, si ni se pare normal…


Ce parere ai despre aceasta stire?