Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moser susține că judecătorii suspectați de corupție trebuie lipsiți de imunitate

Publicat:

Cea mai mare problema care nu permite o schimbare rapida a mentalitații in este corupția la nivel inalt. De aceasta parere este ale Americii la Chișinau, . IŽn cadrul unui interviu realizat de și plasat pe VoxReport, oficialul american a subliniat ca magistrații din Moldova trebuie sa demonstreze oamenilor ca nu adopta decizii reieșind din considerente politice, iar judecatorilor suspectați de corupție ar trebui sa le fie retrasa imunitatea, informeaza UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

SUA și Republica Moldova vor face exerciții militare comune pe teritoriu moldovean, saptamana viitoare

18:40, 02.05.2024 - Comandamentul Statelor Unite ale Americii in Europa si Africa desfasoara in Republica Moldova, incepand cu 9 mai, un exercitiu militar comun la care vor participa peste 400 de militari moldoveni, dar si militari din SUA si doua aeronave militare C-130 Hercules.

Ucraina da asigurari ca va sprijini Republica Moldova: "Vom face ce depinde de noi ca sa fie in siguranța"

15:00, 29.04.2024 - Ucraina va face tot ce este posibil pentru ca Republica Moldova sa fie in siguranța, asigura vicepreședinta Radei Supreme a Ucrainei, Olena Kondratiuk, aflata in vizita la Chișinau, reiterand ca in acest sens este nevoie de solidaritate și de susținere reciproca.

Cum se trateaza in Romania o boala extrem de grava: serul salvator, de negasit in țara fiindca expira pe stoc. „Ne aprovizionam din Rusia pana de curand”

18:10, 25.04.2024 - Un barbat in varsta de 52 de ani, din orașul prahovean Urlați, a fost diagnosticat cu botulism pe data de 23 aprilie și internat la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgența Ploiești. Pentru a ramane in viața, pacientul a avut nevoie de administrarea imediata a unui tratament specific…

Noi sancțiuni pentru cei care incearca sa destabilizeze Moldova

14:36, 24.04.2024 - Statele Unite ale Americii (SUA) și țarile din Uniunea Europeana (UE) pregatesc noi sancțiuni pentru cei care incearca sa destabilizeze situația in Republica Moldova. Declarația a fost facuta de șeful diplomației de la Chișinau, Mihai Popșoi, intr-un interviu. Ministrul de Externe a dat asigurari ca…

Kent Logston pleaca din Republica Moldova: Cine va ocupa funcția de Ambasador SUA

10:35, 15.03.2024 - Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA) in Republica Moldova, Kent D. Logsdon, iși incheie misiunea in țara noastra, dupa 3 ani de mandat. Astfel, președintele american Joe Biden a nominalizat-o pentru aceasta funcție pe Kelly Adams-Smith. Anunțul a fost facut pe site-ul Casei Albe .

Deputatul Baltarețu, la forumul Economic de la Chișinau: „Romania susține aderarea Rep. Moldova la Uniunea Europeana”

11:15, 27.02.2024 - Deputatul clujean Viorel Baltarețu a avut un mesaj important pentru cei aproape 300 de invitați la Forumul Economic de la Chișinau: “Romania susține ferm fixarea unui orizont concret de timp, pana in 2030, pana la care Republica Moldova sa devina stat membru UE.”

Premierul R. Moldova. ”George Simion face parte din efortul de destabilizare in țara”

10:15, 20.02.2024 - Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a explicat luni ca instituțiile de la Chișinau au luat decizia de a-i prelungi lui George Simion interdicția de intrare in țara. Recean  a declarat ca  Simion “face parte din efortul de destabilizare in Republica Moldova”. „Instituțiile statului au determinat…

VIDEO Premierul Republicii Moldova susține ca George Simion face parte din efortul de destabilizare a țarii

08:55, 20.02.2024 - George Simion, președintele partidului extremist AUR, ”face parte din efortul de destabilizare in Republica Moldova”, acesta fiind motivul pentru care instituțiile de la Chișinau au luat decizia de a-i prelungi interdicția de intrare in țara, a declarat luni seara premierul Dorin Recean, transmite G4Media.…


Ce parere ai despre aceasta stire?