Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mobilizare impresionantă pe A10 pentru oprirea alunecărilor de teren, „cheia” deschiderii Autostrăzii Sebeș-Turda

Publicat:


Constructorul lotului 2 al Autostrazii Sebeș-Turda, Aktor, s-a mobilizat exemplar în weekend pentru oprirea alunecarilor de teren din zona localitații Oiejdea, lucrari ce reprezinta &"cheia&" deschiderii acestui segment de autostrada.


Chiar daca soluția pentru alunecare este înca în analiza la un expert tehnic, din cadrul Universitații Tehnice de Construcții București, antreprenorul pregatește platformele pentru execuția coloanelor, scrie .


Mobilizare buna la asfaltare…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bilanț negru: 14 decese ca urmare a inundațiilor și alunecarilor de teren de pe insula indoneziana Sulawesi

07:55, 04.05.2024 - 14 persoane au murit in urma inundațiilor și a alunecarilor de teren care au lovit insula indoneziana Sulawesi. Peste 1.000 de case au fost afectate, 42 dintre ele fiind maturate din temelii, informeaza Mediafax.

FOTO Mobilizare impresionanta la Santimbru: Copii și mamici au lucrat cot la cot cu angajații primariei și voluntari pentru amenajarea parculețului de joaca din Santimbru Fabrica. ”Am facut mai frumos, IMPREUNA!”

19:40, 30.04.2024 - FOTO Mobilizare impresionanta la Santimbru: Copii și mamici au lucrat cot la cot cu angajații primariei și voluntari pentru amenajarea parculețului de joaca din Santimbru Fabrica. ”Am facut mai frumos, IMPREUNA!” Mobilizare impresionanta la Santimbru: Copii și mamici au lucrat cot la cot cu angajații…

Mobilizare impresionanta impotriva drogurilor: O comuna hippy din Copenhaga se lupta cu bandele de traficanți (FOTO)

00:05, 08.04.2024 - Timp de peste 50 de ani, cartierul hippy Christiania a fost un refugiu al contra-culturii, chiar in inima capitalei daneze Copenhaga. Popular printre turiști, cartierul este cunoscut pentru atitudinea sa liberala fața de canabis și pentru faimoasa piața de droguri, Pusher Street. Cu toate acestea, in…

Mobilizare buna pe șantierul Drumului Expres Braila-Galați. Cand va fi dat in folosința VIDEO

14:15, 06.04.2024 - Este mobilizare buna pe șantierul drumului expres Braila-Galați, anunța Cristian Pistol, directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Constructorul a mobilizat pe șantier 500 de muncitori și 12 macarale de mare tonaj.

Klaus și Carmen Iohannis, fotografiați pe un teren de golf, la inceput de week-end

07:05, 30.03.2024 - O fotografie la golf in care apar presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, a fost publicata vineri de jurnalistii de la Ziarul ”Unirea” din Alba Iulia. In imaginea publicata de Ziarul Unirea vineri seara se vede seful statului, Klaus Iohannis, purtand imbracaminte de zi – cu pantaloni albi si…

Mobilizare impresionanta pentru gasirea copilului de 2 ani, disparut din Botoșani. Bunica: „Sa il fi luat cineva, dar asa din senin sa dispara nu se poate!”

10:11, 18.03.2024 - Continue reading Mobilizare impresionanta pentru gasirea copilului de 2 ani, disparut din Botoșani. Bunica: „Sa il fi luat cineva, dar asa din senin sa dispara nu se poate!” at Info real.

(FOTO) Cercetatori japonezi, la Patarlagele. Discuții despre reducerea riscului alunecarilor de teren

14:50, 13.03.2024 - Dezbatere romano-japoneza, despre reducerea riscului alunecarilor de teren, la Patarlagele. La eveniment au participat cercetatori niponi și romani, reprezentanți ai Institutului de Geografie al Academiei Romane, gazduiți de autoritațile locale, in contextul in care in oraș exista o stațiune de cercetare…


Ce parere ai despre aceasta stire?