Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miley Cyrus s-a fotografiat în chiloţi FOTO

Publicat:

Tinutele starului din sunt din ce in ce mai bizare in ultima vreme, Miley fiind mai mult dezbracata decat imbracata. In cea mai recenta fotografie postata de designerul pe Instagram, Miley apare in chiloti roz, dar cu cizme inalte cu tocuri cui si cu o jacheta asortata, cu un imprimeu cu cranii. Alaturi de ea se afla stilistul vestimentar .

Transformarea ei recenta intr-o "fata rea" se pare ca i-a afectat si relatia cu iubitul, actorul . Potrivit surselor, cei doi se cearta tot timpul, iar Liam se intreaba daca Miley…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai spectaculoase ținute de la MET Gala 2024. Zendaya a stralucit intr-o rochie inedita

09:40, 07.05.2024 - MET Gala reunește celebritațile din toate domeniile la New York pentru un eveniment fastuos. Ținutele au fost spectaculoase și au atras toate privirile pe covorul roșu. Iata cum s-au imbracat vedetele de la Hollywood!

Miley Cyrus a purtat o rochie facuta doar din ace de siguranța din aur

14:05, 17.04.2024 - Starul pop Miley Cyrus a uimit in luna februarie audiența de la Premiile Grammy 2024, aparand pe covorul roșu intr-o rochie facuta din 14.000 de ace de siguranța din aur. Cu o coafura in stilul lui Farrah Fawcett, artista, care a caștigat primele Grammy din cariera cu hitul extrem de popular in 2023…

Transformarea incredibila a Tatianei! Cum arata tanara de pe TikTok, dupa ce a slabit / FOTO

14:40, 12.04.2024 - Tatiana știe cat de importanta este ambiția pentru a ajunge acolo unde iți dorești! Tanara de pe TikTok a trecut printr-o transformare incredibila. Iata cum arata acum, dupa ce a slabit spectaculos.

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

”Criminal al ozonului”, fotografiat prin Cluj-Napoca: ”Se ia ITP -ul pe mita?” - FOTO

10:25, 19.03.2024 - Un șofer a fost fotografiat in Cluj-Napoca, in timp ce din autoturism ieșea un fum negru, poluant, pe țeava de eșapament. Astfel de cazuri sunt multe in traficul clujean, semn ca, la unele firme care fac ITP, inca se mai practica lucrurile ”gri”.”Acest șofer este un criminal al ozonului, care pune…

Cum va arata un parc nou dintr-un mare cartier al Aradului. Transformarea zonei va fi uluitoare

11:50, 06.03.2024 - Un cartier al unui oraș din vestul țarii va suferi o transformare totala. Pe un teren nefolosit va fi un parc in care vor exista parcuri canine, zona de skateboard, un lac, fantani și jocuri de apa.

Obiceiuri și superstiții de Dragobete, sarbatoarea revigorata de mai recenta Valentine’s Day

05:05, 23.02.2024 - 24 februarie este data la care, de ceva timp, ne amintim ca noi, romanii, avem o sarbatoare populara dedicata dragostei - Dragobetele - mai veche decat „Valentine’s Day” și plina de conotații profunde, obiceiuri și superstiții.


Ce parere ai despre aceasta stire?