Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mia Farrow, fosta iubită a legendarului Woody Allen: „Nu am vrut ca fiica noastră să vorbească despre abuzul sexual!”

Publicat:

, fosta partenera a lui , a spus ca initial nu si-a dorit ca fiica lor, , sa vorbeasca public despre abuzul sexual de care aceasta il acuza pe cineast, scrie Variety.com.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, se teme pentru viața ei! Narcisa ar fi fost amenințata: ”Sa ma prinda...” / FOTO

12:50, 18.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, ar trece prin clipe ingrozitoare! In urma speculațiilor conform carora l-ar fi inșelat pe iubitul ei, Narcisa ar fi primit o mulțime de amenințari și s-ar teme pentru viața ei.

Fosta iubita celebra a lui Stelea, detalii neștiute: „El era casatorit atunci. Il am și acum in suflet”

11:15, 17.03.2024 - Lili Sandu, fosta iubita a lui Bogdan Stelea din anii 2000, a oferit detalii despre relația cu Fostul portar al echipei naționale. Prezentatoarea de la Pro TV a fost aproape de casatorie cu Bogdan Stelea, insa cei doi nu și-au mai unit destinele și s-au desparțit. Fostul mare portar a vrut sa o ceara…

Imagini emoționante cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Josephine a implinit 3 ani: „Nu sunteți pregatiți pentru ce urmeaza”

10:30, 14.03.2024 - Smiley și Gina Pistol traiesc de trei ani cea mai frumoasa perioada a vieții lor. Pe 9 martie, Josephine, fiica cuplului, a implinit 3 ani, iar parinții sai au postat imagini emoționante cu micuța, care pare sa fi moștenit talentul muzical de la tatal sau.Fiica lui Smiley, Josephine, a implinit varsta…

Camelia Potec și-a sarbatorit fiica cea mica! Mesajul pe care i l-a transmis fosta inotatoare de performanța micuței sale: „Mandra și recunoscatoare” / FOTO

20:30, 24.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cameliei Potec! Fosta inotatoare de performanța și-a sarbatorit fiica cea mica, care astazi a implinit patru luni. Iata mesajul pe care i l-a transmis fosta sportiva de performanța micuței sale cu aceasta ocazie!

Bogdan Mocanu, reacție dupa ce in spațiul public au aparut discuții intre fosta iubita, Andra Voloș, și mama lui. Ce mesaj ii transmite artistul celei care i-a dat viața

22:50, 23.02.2024 - Bogdan Mocanu vorbește despre discuțiile care au facut inconjurul internetului. Mama artistului și fosta partenera, Andra Voloș, au avut un schimb de replici in vazul tuturor. Cantarețul vorbește și despre asocierile facute de carcotași, cele legate de el și de copilul fostei iubite.

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul

09:01, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a fostului premier Petre Roman, a murit la varsta de 83 de ani. Anuntul privind moartea sa a fost facut pe... The post A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?