Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle și Kate Middleton, așa cum nu le-ai mai văzut: cărunțite și pline de riduri

Publicat:

Daca te-ai intrebat vreodata cum ar arata la batranețe sau , un software a oferit deja raspunsul. Folosind procedeul scanarii pentru a analize schimbarile chipurilor, a putut estima modul in care vor arata chipurile Duceselor de Sussex, respectiv de Cambridge peste 25 de ani. „ iese cel mai... -ul și , așa cum nu le-ai mai vazut: carunțite și pline de riduri apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura pentru Kate Middleton.  Dupa ce a aflat ca are cancer, a primit un nou diagnostic

10:55, 15.04.2024 - Casa Regala Britanica primește o noua veste proasta dupa ce ducesa de Cambridge, Kate Middleton a primit recent un alt diagnostic sever din partea medicilor, adaugandu-se la șirul de probleme cu care se confrunta deja familia regala, potrivit Life and Style Magazine. Dupa ce a dezvaluit publicului acum…

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Meghan Markle primește o noua lovitura. Ce restricții va avea in Marea Britanie de acum inainte

16:00, 06.03.2024 - Un efect al numarului mare de critici la adresa Casei Regale britanice, cel puțin pentru Ducii de Sussex, a fost izolarea acestora. Dar, conform tabloidelor din Albion, Meghan Markle primește o noua lovitura, find vorba de restricțiile pecare le va avea in Marea Britanie de acum inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?