Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Megan Fox, pictorialul nud alături de iubitul ei. Bruneta a uitat de inhibiții și s-a dezbrăcat complet

Publicat:

a incins internetul cu apariția sa nud intr-un nou pictorial alaturi de iubitul ei, . Frumoasa bruneta s-a lasat fotografiata in cele mai incendiare ipostaze, uitand de inhibiții și pozand complet goala.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Constantin Schumacher a implinit 48 de ani. FC Argeș nu l-a uitat!

16:00, 08.05.2024 - Constantin Schumacher, antrenorul celor de la CS Mioveni, fost jucator și antrenor la FC Argeș, a implinit miercuri, 8 mai, varsta de 48 de ani. Cu acest prilej, clubul din Trivale i-a urat pe pagina de Facebook un sincer „La mulți ani!”, precizand și faptul ca „Schumi” a strans 158 meciuri și 29 goluri…

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

Ioana Stroe, finalista de la iUmor, decizie radicala in viața amoroasa! De ce nu-și mai cauta iubit și care e motivul pentru care exclude sa se mai casatoreasca / VIDEO

23:35, 09.03.2024 - Ioana Stroe, finalista de la iUmor, dar și Ioana cu pancarta, așa cum o mai știe lumea, a luat o decizie radicala in viața amoroasa. Bruneta a hotarat sa ia o pauza din cautarile unui viitor iubit. Ne spune motivul pentru care a ajuns la aceasta concluzie, dar face marturisiri și despre casatorie. De…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Un olandez a avut o experiența complet neașteptata cu un roman și acum vrea ca toata lumea sa-i cunoasca povestea

12:11, 13.02.2024 - Un olandez care locuiește in apropierea orașelului Delden a avut o experința total neașteptata cu un roman de 31 de ani, care traiește de un an și jumatate in Țarile de Jos, iar acum iși spune povestea, pentru ca vrea sa schimbe prejudecațile legate de romani din țara lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?