Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria și Antonio de la „Mireasa”, o ultimă discuție cu viitoarele soacre înainte de marele pas. Sfaturile oferite de cele două mame: „Trebuie să va respectați" / VIDEO

Publicat:

Ediția din data de 7 iulie 2023 a emisiunii Mireasa, sezonul 7. Maria și Antonio au vorbit cu viitoarele soacre pentru a le adresa cateva intrebari și a cere binecuvantarea inainte de marele pas.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Vacanța de vedeta. Andreea Balan se vede, din nou, mireasa. Cum vrea cantareața sa arate de aceasta data marele eveniment din viața ei: „Ceva pe sufletul meu” / VIDEO

16:10, 30.03.2024 - In cadrul ediției de astazi a emisiunii "Vacanța de vedeta", Andreea Balan a vorbit despre planurile de viitor pe care le are alaturi de Victor Cornea. Cantareața se vede imbracand, din nou, rochia de mireasa și este pregatita sa faca acest pas. Iata cum vede jurata de la "Te cunosc de undeva" marele…

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre intre doamna Ioana și doamna Daniela, dupa o discuție in bucatarie. Ce s-a intamplat

15:20, 27.02.2024 - Doamna Ioana și doamna Daniela s-au contrat in bucatarie. Mama Saptamanii voia sa completeze lista de cumparaturi și, dupa ce matușa lui Dediș i-a spus ca nu vrea nimic in mod special, aceasta i-a atras atenția sa aiba grija la igiena.

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, escapada la munte alaturi de Amir. Susținatorii au observat un detaliu care i-a pus pe ganduri

18:25, 17.02.2024 - Maria și Antonio, foștii caștigatori ai sezonului 7 Mireasa, au plecat la munte, alaturi de Amir, fiul tinerei. Soții Anghel au publicat pe rețelele sociale imagini superbe. Una dintre ele i-a pus pe ganduri pe susținatorii lor.

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?