Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea specială de Paște. S-a anunţat bonul câştigător

Publicat:

a organizat duminica , extragerea speciala de Paște. In urma extragerii, bonurile in valoare de 303 lei, emise pe data de 1 februarie, sunt caștigatoare. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.   Cererile de revendicare pot […] The post , extragerea speciala de Paște. S-a anuntat bonul castigator appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 450 de pacienti la UPU Buzau, in primele doua zile de Pasti. Ce cazuri au predominat

13:45, 07.05.2024 - Aglomeratie fara precedent la Unitatea de Primiri Urgente Buzau, in primele doua zile de Pasti. ,,In prima de Paște, la U.P.U.-SMURD au avut nevoie de ingrijiri medicale 205 persoane. A doua zi, numarul prezentarilor a crescut, s-au inregistrat 248 de persoane. Cazuistica a fost relativ asemanatoare…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

23:01, 05.05.2024 - Doina Teodoru participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mai bine o zi vultur decat o viața gaina”, actrița o interpreteaza pe Dana Budeanu.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16,5 mai 2024. Romica Țociu și Cornel Palade, ințepaturi ”subtile”

22:41, 05.05.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mens sana in corpore sano”, duoul celebru ”ințeapa” unde doare mai tare.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu ma regasesc”

21:40, 05.05.2024 - Oana Dragne participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scena intr-o ediție speciala.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Valcan cum nu i-ai mai vazut

20:25, 05.05.2024 - Alina Pușcaș și Radu Valcan participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Romanul este poet, dar inainte de toate el s-a nascut campion” cei doi prezentatori ies din postura sobra și dau dovada de mult umor și autoironie.

Cum se pregateau femeile din Maramureșul istoric pentru ziua de Paște. Vinerea Mare era o zi speciala

15:06, 03.05.2024 - Vinerea Mare, ziua in care Iisus a murit pe cruce, este sarbatorita cu sfințenie și in zilele noastre in satele din Maramureșul istoric. In aceasta zi, credincioșii posteau și nu munceau la camp sau in gospodarie. Practic, era ca o zi de sarbatoare pentru creștini

Oferta speciala de Paște pentru pacienții SanConfind

21:51, 24.04.2024 - Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind ofera pacienților sai, drept cadou de Paște, o reducere substanțiala, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicala. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

Tichete pentru masa de Paște. Cererile se depun incepand de astazi. Cine sunt beneficiarii

11:11, 19.02.2024 - O noua masura sociala a statului vine cu pentru o anumita categorie de romani. Aceștia vor primi tichete pentru masa de Paște, insa trebuie sa indeplineasca anumite condiții pentru a beneficia de acest ajutor. Acest sprijin financiar in valoare de 250 de lei va fi oferit in șase tranșe și va ajunge…


Ce parere ai despre aceasta stire?