Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liga 1: Care sunt calculele cu patru etape înainte de final - Craiova, CFR, titlul și arbitrul FCSB

Publicat:

​Mai sunt patru etape pâna la finalul sezonului din Liga 1, iar campionatul intern are un nou lider dupa etapa din weekend. Craiova a profitat de pasul greșit al CFR-ului cu Astra, iar acum s-a instalat pe prima poziție. Lupta este strânsa, iar FCSB poate juca un rol important în stabilirea campioanei României.

De la reluarea campionatului, CFR a facut doi pași greșiți: înfrângere cu Craiova și remiza cu Astra. Cele cinci puncte pierdute atârna greu în clasament, iar formația antrenata de a pierdut șefia ierarhiei.

Craiova…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Activeaza Modul Multiplu pentru un start de saptamana cu extra caștiguri pe Betano

12:31, 12.02.2024 - Etapa a 25-a din Liga 1 se incheie luni seara, 12 februarie, cu meciurile UTA – FC Botoșani și Farul – Dinamo. In același timp, ultima clasata din La Liga primește vizita lui Athletic Bilbao in tentativa de a obține prima victorie din sezon, in timp ce Juventus cauta sa opreasca seria de meciuri fara…

Superliga 2023/2024. Farul Constanta - Dinamo: Hagi - Trebuie sa jucam ca in primele trei etape. Nu ne putem considera favoriti“ (VIDEO)

14:36, 11.02.2024 - Pe loc de play off in clasament, "marinariildquo; au remizat etapa trecuta, in deplasare, cu liderul detasat FCSB, acesta fiind al saptelea meci la rand in care Farul nu pierde in campionat. Farul Constanta, campioana in exercitiu a Romaniei, si Dinamo Bucuresti, ultima clasata, se intalnesc luni, 12…


Ce parere ai despre aceasta stire?