Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JUDO Sătmărenecele Alexandra Gândea și Bandi Synthya, campioane ale României la judo

Publicat:
JUDO Sătmărenecele Alexandra Gândea și Bandi Synthya, campioane ale României la judo

Sportivele de la au demonstrat la modul cel mai convingator ca unele dintre ele se numara printre cele mai bune din Romania la aceasta disciplina. The post JUDO și , campioane ale Romaniei la judo first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

BANII NOȘTRI Romanii au alocat educației cel mai puțin din cheltuielile totale: doar 0,6%, in trimestrul IV din 2023

19:15, 09.04.2024 - Veniturile totale medii lunare din Romania au reprezentat, in trimestrul IV din 2023, 7.504 lei pe o gospodarie, respectiv 2.999 lei pe o persoana, in crestere ... The post BANII NOȘTRI Romanii au alocat educației cel mai puțin din cheltuielile totale: doar 0,6%, in trimestrul IV din 2023 first appeared…

BUNASTARE SOCIALA Pe ce loc se situeaza Romania in clasamentul privind calitatea vieții?

10:50, 28.03.2024 - Romania a coborat pe locul 44, dupa Bulgaria, in clasamentul privind calitatea vietii si bunastarea sociala, din... The post BUNASTARE SOCIALA Pe ce loc se situeaza Romania in clasamentul privind calitatea vieții? first appeared on Informatia Zilei .

PREMIERA IN ROMANIA Bullying sancționat cu detenție de catre instanța

12:10, 27.03.2024 - Bullying-ul in școlile romanești a devenit o problema alarmanta, iar cazul acesta este o dovada ca autoritațile au inceput sa acționeze impotriva acestor comportamente inacceptabile. The post PREMIERA IN ROMANIA Bullying sancționat cu detenție de catre instanța first appeared on Informatia Zilei .

AUR ȘI ARGINT Romania a caștigat doua medalii la Cupa Balcanica de Schi Alpin desfașurata la Borșa

15:06, 14.03.2024 - Sportivele din Romania au obținut rezultate remarcabile la Cupa Balcanica de Schi Alpin. Ioana Maria Constantin și Jennifer Barbara Nagy Remetean au urcat pe primele locuri pe podium, .... The post AUR ȘI ARGINT Romania a caștigat doua medalii la Cupa Balcanica de Schi Alpin desfașurata la Borșa first…

REZULTATE REMARCABILE Romania, dublu aur si argint la Cupa Balcanica de Schi Alpin de la Borșa

06:36, 14.03.2024 - Sportivele din Romania au obținut rezultate remarcabile la Cupa Balcanica de Schi Alpin. The post REZULTATE REMARCABILE Romania, dublu aur si argint la Cupa Balcanica de Schi Alpin de la Borșa first appeared on Informatia Zilei .

PROCESUL ROȘIA MONTANA Romania caștiga procesul Roșia Montana

20:10, 09.03.2024 - Romania a obținut o victorie importanta in fața arbitrajului internațional, protejand patrimoniul național de la Roșia Montana fara a plati despagubiri companiei canadiene Gabriel Resources. The post PROCESUL ROȘIA MONTANA Romania caștiga procesul Roșia Montana first appeared on Informatia Zilei .

CREȘTE CONSUMUL Luxemburg si Romania, campioane in UE la cresterea vanzarilor cu amanuntul

20:10, 07.03.2024 - Vanzarile cu amanuntul in Uniunea Europeana si zona euro au inregistrat cresteri modeste in luna ianuarie... The post CREȘTE CONSUMUL Luxemburg si Romania, campioane in UE la cresterea vanzarilor cu amanuntul first appeared on Informatia Zilei .

DEȘEURI IN ROMANIA Damov (Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare

20:45, 05.03.2024 - Serviciile municipale continua sa ramana o zona plina de birocratie, iar in curand o sa trecem la trirocratie si o sa ajungem sa fim satui de raportari. The post DEȘEURI IN ROMANIA Damov (Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?