Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interviu cu scriitoarea Loredana Tudor Tomescu. Românca stabilită în Londra lucrează la transpunerea în versuri a basmelor și poveștilor lui Ion Creangă și are un canal YouTube dedicat poeziei

Publicat:

Cum arata viața scriitorilor in pandemie, ce proiecte au și cum s-a impacat izolarea cu inspirația? Un interviu realizat de Anca Pușcaș cu scriitoarea romana , stabilita in Londra.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

O legendara biserica rupestra, printre minunile promovate de o argentinianca stabilita in Romania VIDEO

22:06, 05.05.2024 - „In drum spre cea mai veche biserica ortodoxa din piatra” este titlul unuia dintre cele mai recente vloguri de turism realizate de Micaela Gomez, o argentinianca stabilita in Romania. Tanara iși filmeaza excursiile și posteaza clipurile pe contul de Youtube „Donde nos despertamos hoy?”

Petre Stoica, maestrul poeziei rustice romanești. Șambelan la curtea coniacului - ce versuri, ce creator, ce splendoare! 

06:05, 05.04.2024 - ​​​​​​​Pe 15 februarie 1931 s-a nascut in satul banațean Peciu Nou un poet de varf: Petre Stoica (mort de cancer pe 21 martie 2009, la Jimbolia). Sa-i cinstim, dar, memoria! Merita.

Modestie electorala

14:15, 20.03.2024 - Interviu cu Dumitru Jeanu, primarul PMP din Costinești și consilierul local PSD, Adrian Condari.   Sursa video: Youtube/focuspress The post Modestie electorala appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Unde a gasit o romanca prietenia adevarata? ”Asa merg lucrurile aici”

17:30, 05.03.2024 - Stabilita in Marea Britanie in urma cu 8 ani, o romana a reflectat la viața ei din Londra și a tras cateva concluzii. Le-a impartașit pe Facebook, iar  internautii, mulți dintre ei, i-au dat dreptate, potrivit B1Tv.  Englezii nu sunt nici reci, nici neprietenoși, ci, mai degraba, riguroși cu viața privata…

Delia a rabufnit dupa ce imaginea ei a fost trucata și folosita pentru escrocherii: „Țepe! Nu mai haliți vrajeli”

16:25, 05.03.2024 - Recent, cunoscuta artista Delia a fost supusa unei noi forme de frauda online, fiind victima unui episod de deep fake. Aceasta practica inșelatoare, care implica falsificarea identitații unei persoane in mediul virtual, a declanșat o reacție furioasa din partea artistei, care și-a avertizat ferm fanii…


Ce parere ai despre aceasta stire?