Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula de vanzare in Bahamas – galerie FOTO

Publicat:

Insula de vanzare in Bahamas

Sa recunoastem, vilele de lux au devenit plictisitoare. Daca vrei ceva cu adevarat uimitor, aceasta insula particulara, numita “Paradise“, situata in Bahamas tocmai a fost scoasa la vanzare pentru doar 75 milioane dolari.

Acesta ofera cazare pentru 22 de oaspeti in cinci locuinte individuale, numite“, ““, “&" si doua vile gemene numiteButtonwood&" si “Seagrape“. Exista, de asemenea, un mic sat pentru personalul de pe insula.

Ce e chiar…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O insula aflata intre Scoția și Irlanda de Nord a fost scoasa la vanzare

13:00, 27.04.2024 - O insula privata idilica de 453 de acri este de vanzare in largul coastei de vest a Scoției. Ea vine la pachet pentru cumparatori cu plaje de nisip, șapte case, un pub, un heliport și o intreaga biodiversitate, relataza CNN.

O insula nelocuita de langa Mykonos este scoasa la vanzare. Are peșteri cu ape turcoaz

10:56, 18.04.2024 - O insula nelocuita din Marea Egee este scoasa la vanzare. Tragonisi, aflata foarte aproape de Mykonos, se intinde pe aproape 250 de hectare. In timpul verii, multi turisti aleg sa mearga cu barcile pentru a admira pesterile si pentru a inota acolo.

VIDEO Tragonisi, o insulița de langa Mykonos, a fost scoasa la vanzare. De ce costa totuși 50 de milioane de euro

15:40, 17.04.2024 - Insula nu are vegetație, dar are mici peșteri cu ape turcoaz, ideale pentru inot și scufundari. Ea ofera intimitate, in vreme ce este aproape de Mykonos, una dintre cele mai cautate insule din Marea Egee, scrie site-ul grecesc de limba engleza Greek Reporter.

[GALERIE FOTO] Locuri de vizitat intr-o vacanța in Cipru. Obiective turistice de neratat pe insula Afroditei

06:36, 16.04.2024 - Cipru nu este doar una dintre cele mai frumoase destinații pentru iubitorii de mare și soare (in Cipru sunt peste 300 de zile cu soare pe parcursul unui an), dar și un loc cu o moștenire culturala remarcabila, datorita istoriei sale zbuciumate. De-a...

Un teren, situat pe strada Oborului din Constanta, de vanzare: Proprietari, doi ucraineni, cer aproape 2 milioane de euro (GALERIE FOTO)

17:05, 03.04.2024 - Un teren intravilan de pe starda Oborului din municipiul Constanta se vinde. Anul trecut, Primaria Constanta a emis certificat de urbanism nr. 3051 pentru Westa Trade Invest SRL. Actul face referire la terenul de pe strada Oboruli nr. 41. Westa Trade Invest SRL este detinuta de ucrainenii Elvira si…

LIVE Text: Decernarea premiilor filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din Romania si a premiilor revistei Ex Ponto, la Biblioteca Judeteana Constanta (Galerie FOTO)

11:10, 16.03.2024 - Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta impreuna cu Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din Romania organizeaza sambata, 16 martie 2024, ora 11.00, in Aula Bibliotecii Judetene, ceremonia de decernare a premiilor filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din Romania pe anii 2022 si 2023 si…

CSM Constanta: Voleibalistele, o noua mare performanta. Au cucerit Cupa Romaniei! (GALERIE FOTO)

20:55, 11.03.2024 - Echipa momentului in voleiul feminin romanesc, CSM Constanta a realizat astazi, 11 martie 2024, o noua mare performanta, cucerind in premiera Cupa Romaniei Vicecampioana a Romaniei in sezonul trecut al Ligii Nationale, dar si castigatoare a Cupei Federatiei si a Cupei Romaniei la baschet 3X3, participanta…


Ce parere ai despre aceasta stire?