Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Împușcat mortal în timp ce-și transmitea emisiunea live. DJ-ul filipinez i-a permis atacatorului să intre în studio

Publicat:

Un prezentator de radio din Filipine a fost impușcat mortal in timp ce realiza o emisiune in direct. , cunoscut drept DJ ,... The post Impușcat mortal in timp ce-și transmitea emisiunea live. DJ-ul filipinez i-a permis atacatorului sa intre in studio appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat impuscat mortal in timpul alegerilor prezidentiale din Ciad

06:40, 07.05.2024 - Un barbat a fost impuscat mortal in timpul alegerilor prezidentiale din Ciad, informeaza Rador Radio Romania.Un barbat a fost impuscat mortal in sudul Ciadului, in timpul alegerilor prezidentiale.

Un cetatean turc a fost impuscat mortal la Ierusalim dupa ce a incercat sa injunghie un politist israelian

14:30, 30.04.2024 - Un cetatean turc a fost impuscat mortal marti in apropiere de Poarta lui Irod, in Orasul Vechi al Ierusalimului, dupa ce a incercat sa injunghie un politist israelian care a fost ranit, potrivit unui comunicat al politiei israeliene, citat de EFE, scrie AGERPRES.

Abel Apostol a fost impușcat și aruncat in raul Mureș. Marturisirea lui Adrian Buleu

18:30, 27.03.2024 - Adrian Buleu a spus in fața instanței – Tribunalul Vrancea – cu ocazia judecarii contestației in ceea ce privește eliberarea sa condiționata care a fost... The post Abel Apostol a fost impușcat și aruncat in raul Mureș. Marturisirea lui Adrian Buleu appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Proiect de lege european: Amenzile și suspendarile de permis din strainatate vor putea fi executate mai ușor in Romania

09:31, 25.03.2024 - Parlamentul European a adoptat recent, in prima lectura, proiectul unui set de reguli la nivel european care ar conduce la o mai buna comunicare intre... The post Proiect de lege european: Amenzile și suspendarile de permis din strainatate vor putea fi executate mai ușor in Romania appeared first on…

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un rus intors de pe front a impușcat mortal un barbat intr-un restaurant din Sankt Petersburg, apoi s-a așezat la masa și a continuat cina

20:20, 20.03.2024 - Alexei Isakov, un rus in varsta de 40 de ani, recent revenit de pe frontul din Ucraina, a impușcat mortal, luni seara, un partener de afaceri, in restaurantul Ceabreț de pe Moskovsky Prospekt din Sankt Petersburg, Rusia, informeaza Meduza.Crima a fost surprinsa de o camera de supraveghere și il arata…

Fara permis pentru 4 luni dupa ce a fost prins conducand cu 122 de km/h in Covasanț

14:40, 11.03.2024 - Un tanar de 22 de ani, din Lipova, a ramas fara permis de conducere pentru urmatoarele 4 luni dupa ce aparatul radar l-a inregistrat in... The post Fara permis pentru 4 luni dupa ce a fost prins conducand cu 122 de km/h in Covasanț appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?