Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gigi Becali, gest impresionant după ce fetița lui Mihai Onilă a murit

Publicat:

Fetita lui , , a murit din cauza unei tumori la creier, pe care medicii i-au descoperit-o in luna mai a acestui an.

Dupa decesul fetiței, artistul a marturisit ca a decis ca micuta Ioana sa fie incinerata, insa bunica fetitei a marturisit motivul pentru care fostul membru Axxa vrea sa iși incinereze copilul: este mult prea costisitor pentru ei sa o aduca in tara.

[citeste si]

Cand a aflat despre ce este vorba, a anunțat ca se ofera sa o repatrieze pe fetita lui .

,,Sa n-o incinereze pentru ca platesc eu ca s-o aduca

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Femeia din Galați care și-a ucis in bataie propria fiica de 9 ani, trimisa in judecata

08:20, 23.04.2024 - Rudele deși știau ca mama iși bate frecvent copiii, nu au facut nimic pentru a o opri. Cele doua surori ale fetiței care a murit in chinuri, la sfarsitul lunii ianuarie, au fost preluate de asistența sociala.Mama cunoscuta cu probleme psihice nu ar fi fost la prima abatere. Tribunalul Galati nu a stabilit…

Starea fetitei de patru ani, internata, vineri, la Spitalul Sfanta Maria din Iași, dupa ce a cazut intr-un lac este in continuare critica

14:00, 08.04.2024 - Starea fetitei de patru ani, internata, vineri, la Spitalul Sfanta Maria din Iași, dupa ce a cazut intr-un lac este in continuare critica, a precizat purtatorul de cuvant al unitații medicale, Catalina Ionescu. Fetita a cazut intr-un iaz situat in zona localitatii Podu Iloaiei din judetul Iasi, fiind…

O fetita de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei, in Bacau

01:52, 01.03.2024 - O fetita in varsta de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei, aceasta nefiind vaccinata ROR, informeaza un comunicat de presa al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bacau remis, joi, la solicitarea AGERPRES. „Pacienta, in varsta de 1 an si 6 luni, a fost supusa unui transplant hepatic de la donator…

O fetița a murit cu zile, pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital

14:00, 16.02.2024 - O fetița a murit pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital. A fost rapusa de temutele infecții nosocomiale, in timp ce familia aștepta un transfer salvator la un spital din Germania.


Ce parere ai despre aceasta stire?